Home » Archive for 1 Shtator, 2021

Me rastin e fillimit të vitit shkollor 2021/2022, Ardita Sinani viziton Shkollën Fillore “9 Maji” në Leran

Postimi i znj. Sinani: Sot, me rastin e fillimit të vitit shkollor 2021/2022, vizitova Shkollën Fillore “9 Maji” në Leran. Së bashku me drejtorin e shkollës, z.Enis Sejdiu, uruam mësimdhënësit dhe nxënësit , për një vit edhe më cilësor të mësimdhënies dhe mësim-marrjes, gjithnjë në mbrojtje nga COVID-19, nëpërmjet vaksinimit Shkolla është jo vetëm arsimim dhe... 

“Të këndohet himni serb në shkolla”-Kamberi: Nuk na befasoni nëse na detyroni të vendosim fotografinë e Vuçiqit në klasa

Ministri i arsimit të Serbisë, Branko Ruzhiq, njoftoi se ky vit shkollor do të fillojë më 1 shtator në të gjitha shkollat ​​në Serbi me intonimin e himnit kombëtar serb “Bozhe pravde”, Kjo ka shtyer deputetin shqiptar në parlamentin serb, Shaip Kamberin që të reagoj. Reagimi i z. Shaip Kamberi “Ministri serb i arsimit, shkencës dhe teknologjisë, Branko Ruzhiq, paska... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress