Home » Archive for 5 Tetor, 2021

Komuna e Preshevës shpall vendimin e përfituesve të OJQ-ve

Shpallet lista e përfituesve për organizatat joqeveritare në Komunën e Preshevës 1. Projekti “Zhvillimi i futbollit në komunën e Preshevës” i shoqatës – klubi futbollistik KF ”Lugina” nga Presheva, me vlerë prej 280,000.00 din.2. Projekti “Jeto Shëndetshëm- Forca është në ty” i organizatës INEP nga Zhunica – Preshevë, 230,000.00 din.3. Projekti “ Kultura na... 

Ajan Hajrullahu nga Shkolla Fillore “Ibrahim Kelmendi” i pari në garat ndërkombetare në Matematikë

GARA NDËRKOMBËTARE E MATEMATIKËS “KANGAROO” NË KOSOVË – 2021 Instituti ATOMI për herë të pestë e ka organizuar Garën Ndërkombëtare të Matematikës Kangaroo në Kosovë, e cila është mbajtur më 20 mars 2021, me autorizimin e “Asociacionit Kangourou Sans Frontières (AKSF)”.Në Garën Kangaroo në Kosovë këtë vit kanë marrë pjesë rreth 2 mijë nxënës të të... 

ARGJIRA (ARI) UKIMERI: PERSONALITETI

PERSONALITETI HISTORIKU,  FAKTORËT, ETAPAT E ZHVILLIMIT DHE NDIKIMI I TYRE NË JETËN SHOQËRORE PËRGATITI: ARGJIRA (ARI) UKIMERI – MA.SC. PEDAGOGE PRIZREN, TETOR 2021 KUPTIMET MBI PERSONALITETIN Mbi persoanlitetin dhe problemet e themelore të psikologjisë, kuptimi roli dhe rëndësia për datojnë qysh nga lashtësia, e që vazhdojnë deri në ditët e sotme. Me... 
© 2022 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress