Home » Archive for 22 Tetor, 2021

Ftesë – Toena prezanton katër romane të autores italiane Giulia Besa

Të nderuar miq të Librit dhe të Botimeve Toena. Botimet Toena në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës në Tiranë, dhe Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximitju ftojnë në prezantimin e romaneve 1  Djali i keq që unë dua 2  E fshehta e shokut tim të ngushtë3 Binjake 4 Me ty përtej detittë autores italiane Giulia Besapërkthyer në shqip nga Xhimi... 

Imazhi i lidershipit te votuesit

Mr.Ali Hertica Ka diçka për të thënë për të mos bërë atë zgjedhje me nxitim. Hulumtimet tregojnë se imazhi i udhëheqësit të partisë dhe mënyra në të cilën mediat raportojnë për të kanë ndikim të madh në zgjedhjen përfundimtare të votuesve. Me fjalë të tjera, liderët e partive luajnë një rol vendimtar.Kur drejtuesit e partive arrijnë të joshin votuesit që të... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress