Home » Archive for 29 Tetor, 2021

Qeveria e Kosovës në buxhetin e vitit 2022 ka paraparë 2 milion euro për Luginë të Preshevës

Për herë të parë, Qeveria e Kosovës në projektligjin për buxhetin e vitit 2022 parasheh mjete edhe për Luginën e Preshevës. Kryeministri i Kosovës Albin Kurti në mbledhjen e qeverisë ka njoftuar për miratimin e projektligjit te buxhetit për vitin 2022. Kurti ka njoftuar për disa nga projektet që do financohen siç është rruga Prizren-Tetovë. Buxheti i vitit 2022, pritet... 

NP “Moravica” fillon largimin e pengesave të vendosura në disa rrugë të Preshevës

Postmi nga NP “Moravica”: “Pas kërkesës së banorëve të kësaj pjese të qytetit dhe vendimit të pushtetit lokal, sot NP ‘Moravica’ largoi rrethrrotullumin te ish-tregu i gjelbër. Ky rrethrrotullim ishte i ndërtuar pa leje ndërtimi dhe ngushtonte hapësirën publike. NP ‘Moravica’ do të vazhdoj të mbetet në shërbim të banorëve të... 

Pse gratë shpesh janë udhëheqëse dhe ajo nuk del në pah

Mr.Ali Hertica  Sipas disave, shekulli i 21-të, dhe veçanërisht kriza aktuale e koronës, do të kërkonte udhëheqje të ndryshme. Shpesh i referohet udhëheqjes ‘femërore’, në të cilën thuhet se gratë janë edhe më të mira. Revista Controllers pyet profesoren e udhëheqjes se si po shkojnë gjërat. “Gratë janë udhëheqëse më të mira, por jo sepse udhëheqin... 
© 2022 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress