Home » Archive for 2 Nëntor, 2021

Ardita Sinani: Rahovica do të bëhet me shkollë të re fillore

Postimi i znj. Sinani: “Këtë zotim e dhash dje në emër të qeverisjes lokale gjatë vizitës sime në fshat. Kërkesë e drejtë e prindërve, mësimdhënësve, drejtorit dhe përfaqësuesve të Bashkësisë Lokale, ndërtimi i shkollës së re është vërtetë nevojë e domosdoshme për ngritjen e cilësisë në arsim. Siç e pamë, kushtet infrastrukturore të shkollës, sidomos... 

Politikanët dhe zyrtarët e korruptuar janë fatkeqësia e vendit

Mr.  Ali Hertica  Kosova  nuk e merr korrupsionin mjaft seriozisht,dhe kjo është shumë e dëmshme,mos besimi i qytetarëve në qeveri dhe sundimi i ligjit po bie dhe  sistemi demokratik i dobësuar është  pak i aftë të luftojë korrupsionin. Jo vetëm qytetarët por edhe  të gjitha institucionet e shetit kanë nevojë për një... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress