Home » Archive for 15 Nëntor, 2021

Sinani: Mirëmbajtja e rrugëve gjatë sezonit dimëror në Preshevë do të bëhet nga NP “Moravica” dhe jo nga kompanitë private

Postimi i znj. Ardita Sinani: “Më lirë dhe më mirë! Tashmë mirëmbajtja e rrugëve gjatë sezonit dimëror në Komunën e Preshevës do të bëhet nga Ndërmarrja Publike “Moravica” dhe jo nga kompanitë private. Në njërën anë do t’i kushtojë më lirë buxhetit komunal e në anën tjetër do ta zhvillojë më shumë ndërmarrjen tonë publike. Fillimisht, privati... 

Demagogjia është denoncim popullor i politikës

Mr.Ali HerticaFilzoofia e bën të qarta qëllimet në prezantimin dhe  dëshiron të marrë mbrojtjen e ‘zakonshëm’, njerëzve të thjeshtë kundër një elite të caktuar, intelektualiste, dhe i vjen keq për të dy që roli i njerëzve të thjeshtë në histori nuk i kushtohet vëmendje e mjaftueshme – dhe as nuk pretendohet nga ai popull – pasi që sot – pa... 

Ardita Sinani: Preshevën do ta transformojmë rrënjësisht për pak kohë

Kryetarja me bashkëpuntor u prit nga shumë qytetar me të cilët bisedoi rreth investimeve dhe nevojave të secilës lagje. Ajo premtoi se Presheva do të transformohet rrënjësisht falë punëve dhe projekteve që na presin në vitin e ardhshëm Postimi i znj. Ardita Sinani: “SË SHPEJTI FILLON TRANSFORMIMI I QYTETIT PËR MË SHUMË LËVIZSHMËRI TË NJERËZVE DHE MALLRAVE : LIRIM,... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress