Home » Archive for 22 Nëntor, 2021

Kongresi i Manastirit identiteti i Shtetit Komb të shqiptarëve

Nga Azgan Haklaj Kongresi i Manastirit njësoi Alfabetin e Gjuhës Shqipe.Ai mbylli një epokë të tërë në historinë e kulturës shqiptare, çertifikoi me sukses perpjekjet titanike të mëndjeve të iluminuara të Kombit Shqiptar gjatë shekujve për shkrimin e lëvrimin e Gjuhës Shqipe.Gjuha Shqipe është një nga gjuhët më të vjetra të Gadishullit Ballkanik ashtu siç është... 

Kuvëndi i foltores, një “Vetting” vetëpërjashtimor që do shpallet “non grata”nga Kuvëndi i PD dhe SHBA

Nga Skënder Sadri KAPITIPD është një parti që mbledh një Kuvënd dhe që ka zgjedhur një Kryesi e një Kryetar.Po e filloj këtë shkrim me këtë pytetje për demokratët e vërtetë, jo të intersaxhinjve dhe as për organizatorët e foltoreve.Sali Berishës si deputet i erdhi shpallja “non grata” nga SHBA-të, me të drejtë ashtu sikurse dihet dhe që e thotë po me të drejtë edhe... 

Dhjetë vjet të punës së suksesshme dhe përmbajtësore të SHSHASH “Papa Klementi XI Albani” në Suedi

Nga XHAVIT ÇITAKU Ängelholm, Suedi, 20.11.2021 Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë “Papa Klementi i XI Albani” në Suedi (SHSHASHS) shënoi dhjetëvjetorin e veprimtarisë së saj të begat në fushën e krijimtarisë letrare dhe artisitike. Në këtë ditë të madhe jo vetëm për krijuesit e vyer të kësaj shoqate, morën pjesë një numër i madh edhe i mbështetësve... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress