Home » Archive for 28 Nëntor, 2021

Kryetari i KK të Preshevës uron Ditën e Shenjtë të Kombit Shqipëtar – 28 Nëntorin

Postimi i z. Salihu: “Ne emrin tim personal, subjektit politik që unë përfaqësoj – Lëvizja për Reforma, dhe në emër të Kuvendit Komunal të Komunës së Preshevës dua që çdo shqiptari t’i përcjell urimet më të përzemërta për Ditën e Shenjtë të Kombit Shqipëtar – 28 Nëntorin. Baballarët e Kombit tonë kanë kaluar sfida të mëdha që të na... 
© 2022 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress