Home » Archive for 5 Janar, 2022

Vetëm në politikë, brenda një konteksti social, njerëzit mund të bëhen të lumtur

Mr.Ali Hertica  “Përveç gjithë kësaj, nuk duhet lënë nga sytë një gjë që humbet në praktikën e formave të degjeneruara të qeverisjes, mesi i djathtë.Aristoteli (384-322 p.e.s.) trajton në veprat e tij të gjithë gamën e fushave të kërkimit filozofik. Ontologjia (metafizika), teoria e dijes, logjika, etika dhe teoria e gjendjes. Në sistematikën e tij mund të... 
© 2022 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress