Home » Lajme » Ofertë vetëm gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit nga Televizioni Kabllor ”Elhan Commerce”

Ofertë vetëm gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit nga Televizioni Kabllor ”Elhan Commerce”

Ofertë vetëm gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit nga Televizioni Kabllor ”Elhan Commerce”.

Të gjitha familjet Shqipëtare nga Bujanoci dhe Tërnoci i madhë të cilat nuk kan pasur mundësi të kyqen në rrjetin kabllor, tani mund ta bëjnë gjatë muajit të Ramazanit.

Ju ofrojmë mundësi të volitshme ekskluzive, edhe ate:

–         Kyqja në rrjet falas.

–         Shfrytëzimi i pakos 56 kanale televizive falas nga dita e kyqjes deri më 31 Djetor.

–         Mirëmbajtja e rrjetit falas nga dita e kyqjes .

OFERTA vlenë vetëm për ata shfrytëzues të cilët për herë të parë kyqen dhe shtëpitë e tyre gjenden në rrugët e mbuluara me rrjetin kabllor.

Pranimi i kërkesave për kyqje bëhet ne zyrën e TV Kabllor ”Elhan Commerce”.

Shfrytëzojeni mundësin që të jeni pjes e paketës tonë,

Televizioni Kabllor Elhan Commerce –  Aty ku informacioni dhe argëtimi është i garantuar.

Kompania Mediale “SPEKTRI”

There http://besttrackingapps.com is also a popular hype-inducing song called turn down for what which associates a turned up attitude with bizarre, destructive and somewhat psychotic partying and dancing

One Response

  1. Rexhep thotë:

    Eselamu alejkum

    Po shumë mirë de qenka, këtë ofertë duhet pranuar. Pra, unë jam i pari që do ta pranoj këtë ofertë. Shpresoj se do të aprovohet dhe realizohet.

    selamat, rexhep@ch

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress