Home » Lajme » MASHT-i lëshon vendim për regjistrimin e studentëve në bazë të kërkesës së përfaqësuesve të Luginës së Preshevës

MASHT-i lëshon vendim për regjistrimin e studentëve në bazë të kërkesës së përfaqësuesve të Luginës së Preshevës

 

Në bazë të nenit 28 të Statutit të Universitetit të Prishtinës, në bazë të

 

vendimit të MASHT-it për lejimin e regjistrimit të kandidatëve jashtë Kosovës dhe në bazë të kërkesës së përfaqësuesve të Luginës së Preshevës, marr këtë :

 

 

VENDIM

 

Për pranimin e regjistrimit në vitin e parë të studimeve për studime të rregullta, për vitin akademik 2011/12,  për kandidatët si më poshtë:

 

–          Arburim Selajdin Miftari, Arkitekturë

–          Kaltrina Arbër Ajdini, Arkitekturë

–          Hanife Vesel Veseli, Arkitekturë

–          Valdrin Vaxhid Sahiti, Arkitekturë

–          Zeqirja Ridvan Shabani, Arkitekturë

–          Flamur Milazim Axhiqi, Arkitekturë

–          Fatlum Fatmir Sahiti, Arkitekturë

–          Arbresha Salihu, Arkitekturë

–          Valmire Ruhan Kamberi, Arkitekturë

–          Agon Avni Nuhiu, Mjekësi e Përgjithshme

–          Leonora Enver Aliu, Mjekësi e Përgjithshme

–          Blerona Burhan Shaipi, Mjekësi e Përgjithshme

–          Flamure Tasim Memeti, Mjekësi e Përgjithshme

–          Arta Ridvan Tahiri, Mjekësi e Përgjithshme

–          Arlind Selami Ajdini, Infiermeri

–          Vjollca Ali Abazi, Infiermeri

–          Samire Mahmut Miftari, Infiermeri

–          Qendrim Fadil Halili, Infiermeri

–          Ali Baki Ramadani, Stomatologji

–          Lum Agim Rrustemi Stomatologji

–          Lejla Emrullah Lutfiu, Farmaci

–          Pashtrik Selim Ibrahimi, Konstruktiv

–          Medina Isamedin Iljazi, Konstruktiv

–          Linorita Reshat Neziri, filologjik, Gjuhë Shqipe

–          Eranda Qani Neziri, Filologjik, gjuhë angleze

–          Driton Talat Ajdini, Filologjik gjuhë angleze

–          Sabile Zijadin Selimi, Filologjik, gjuhë angleze

–          Nita Gurgaci, Filologjik, gjuhë angleze

–          Almedina Begush Maliqi, Edukim, gjuhë angleze

–          Adelina Nuhi Hamidi, Edukim, gjuhë angleze

–          Flakron Abedin Isufi, fillor, Gjilan

–          Egzon Rahim Isufi, fillor, Gjilan

–          Afërdita Ramiz Jahiu, fillor, Gjilan

–          Adelina Rrustemi, fillor, Gjilan

–          Blerta Rashit Rashiti, fillor, Prishtinë,

–          Xhejlane Shefki Fejzullahu, fillor, Prishtinë

–          Farije Sadiku, fillor, Prishtinë

–          Qëndresa Isak Hasani, fillor, Prishtinë

–          Egzona Qenan Ilazi, fillor, Prishtinë

–          Valdete Naser Miftari, Matematikë

–          Albana Fazliu, Edukim, Matematik-Informatikë

–          Njomza Vaxhid Daliu, Banka dhe Financa

–          Alma Adem Bilalli, banka dhe financa

–          Kaltrina Selimi, shkenca politik

–          Shkurte Hamiti, psikologji

 

 

 

Regjistrimin e këtyre kandidatëve do t’a bëjë Administrata Qendrore e Universitetit të Prishtinës.

 

 

Ky vendim t’i dërgohet:

 

  1. Arkivit të UP-së
  2. Shërbimit për çështje të studentëve në AQ

Rektori: Prof. dr. Mujë Rugova

Kabineti i kryetarit të Komunës së Preshevës

Kryetari: Ragmi Mustafa

 

 

One Response

  1. Tara thotë:

    Shume Fort, po pse sma lype bre edhe Pasoshit tem te shkijeve me shti qaty, Bye bye Nderim Llusta

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress