Home » Lajme, Vendore » AMBASADA SHQIPTARE NË BEOGRAD PËRKRAHË NDËRTIMIN E BANESAVE SOCIALE NË BUJANOC

AMBASADA SHQIPTARE NË BEOGRAD PËRKRAHË NDËRTIMIN E BANESAVE SOCIALE NË BUJANOC

Në letrën e tij dërguar kryetarit të Kuvendit komunal të Bujanocit z.Enver Ramadani, ambsadori i shtetit shqiptar në Beograd z. Ilir Boçka ka përgëzuar këshilltarët e Kuvendit komunal të Bujanocit dhe partitë e koalicionit për miratimin e vendimit për ndërtimin e banesave për qëllime sociale në Bujanoc. Mes tjerash, në letrën e tij të gjatë, z.Boçka ka folur edhe për rëndësinë e këtij projekti, duke potencuar: “Fakti që projekti financohet nga Bashkimi Europian dhe implementohet nga UNHCR me mbështetjen e ambasadës së SHBA në Beograd, dëshmon për peshën jo vetëm lokale, por edhe ndërkombëtare të këtij projekti, rëndësinë që miqtë dhe partnerët tanë strategjikë i kushtojnë bashkëjetesës dhe zhvillimit të shoqërive demokratike në këtë pjesë të Europës”.Në vijim po ju përcjellim letrën e plotë të ambasadorit shqiptar z. Ilir Boçka.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch