Home » Lajme, Opinione » AUDITORËVE METROPOLITAN RADIO KOSOVA – Pozita e mjegulltë e Ramush Haradinajt

AUDITORËVE METROPOLITAN RADIO KOSOVA – Pozita e mjegulltë e Ramush Haradinajt

Pozita e mjegulltë e Ramush Haradinajt.

Bahtir Hamza,autor,artist

Date:24.03.2019. 17:20.h.

Përshëndetje z.Beret J. Miftari,

dhe audiotorëve metropolitan

Pas intervistës time me gazetën gjermane Data: 2 dhe 3 mars 2019, dhe pas njoftimit që ju thashë një javë më pasë, disa gazetarë të Berlinit më ftuan për një intervistë me gazetën “Der Spigel” dhe pas takimit që kisha me Berlin,me miqtë e mi gjermanë , gazetarë, nxjerra  zhgënjimin tim.

Gazeta “Der Spigele” Kishte dikë që ndërhyri nga këshilltarët e Ramush Haradinajt dhe thirrjen e tij të sigurt nga Kosova, në Berlin (që nuk duket  emri i tij). Telefonon në Der Spigele, për një intrevist me Ramush Haradinajn, kishte folur me gjermanisht në fakt duke i lidhur me intervistat e mia në gazetën gjermane të Datës:2&3.Mars.2019.

Për Hir Të Së Vërtetës Jam Pak i Hidhur.

Mbaj mend në intervistën time në gazetën gjermane Datë.2&3.Mars.2019: Unë thashë: 20 vjet lirie në shqiptarët e Kosovës nuk kanë zgjedhur ndonjë problem për shqiptarët. Ka liri dhe Anarki. Korrupsioni në çdo cep, mekanizmat kriminale, dhe unë nuk fyeva asnjë njeri të zgjuar

Ky ishte mendimi im në intervistat e mia, një problem që shumë shqiptarë i perceptojnë  me gëlqellën e me gjeniet e tyre kriminale dhe prandaj me ftuan miqët  e mij gjerman,W. Schmit, e P.Frula, gazetarët gjermanë dhe gazetari japonezë K.NNishi, krosopdent në Berlin,i gazetës Ditore Japoneze,”M.Shimbun”,

Në takimin tonë, kemi folur me të vërtetë se ku janë problemet dhe cilat janë mundësitë për të jetuar atje për shqiptarët, përse nuk u shërbejnë qytetarëve, qeveria shqiptare e Kosovës dhe shumë pyetjeve të tjera … Si kjo.

Kështu që gazetarët më pyetën për atë që po ndodh sot në Kosovë dhe kujtoi lirinë time dhe ua kujtoj kohën e luftës dhe shqiptarët e ndershëm të cilët ishin të pafuqishëm për pushtet, por që ishin në funksion të lirisë dhe pas provave reale për të jetuar në Kosovë tani ata më falënderuan dhe u përshëndetën në një mënyrë shumë njerëzore.

Ata më thanë; “Ne jemi mirënjohës për këtë Intervistë që do të publikohet javën e ardhshme dhe vazhduan duke thënë,” Ne jemi njerëzit që pranojmë anën negative dhe pozitive në mënyrë që të kemi njerëzim të ndershëm. “

Sot Data 24.03.2019 no 11.05 orë me telefon një gazetar ditor nga “Der Spigele” dhe thotë: “………. Herr Hamza,të Premetën Data: 22.03.2019 u botua në gazetën:” Der Spigel “Intervistat me Ramush Haradinajn, dhe pyeta se si kjo është e mundur ?!: – dhe ai e bëri atë.

“Ata nga Kosova, të Ramush Haradinajt, na kanë thirrur këtu për të intervistuar Ramush Haradinajn dhe për Anarkinë dhe Mekanizmat Kriminale në Kosovë dhe pas intervistës me Ramush Haradinajn, gazetari” Der Spigel “me fanelderoi mua për – ne të vërtetën time dhe vazhdoi ai “Jam i bindur se  Ramush Hardinaj, genjën, genjënë edhe për gjenezën të problemeve të Kosovës dhe shqiptarëve. Herr Haradinaj, është gënjeshtër për të realizuar vullnetin e tij duke menduar se do të mbetet deri në fund të mandatit si kryeministër. “

Unë gjigjem: Ramush Haradinaj, është një fanatik i udhëhequr nga 35 këshilltarë politikë, dhe paraqitja e tij në gazetën “Der Spiegel” është një ferr i një ferri, pozicioni i tij është mjegullë…

Gazetari gjerman vuri në dukje se Ramush Haradinaj, është një genjështar, në introspektin e tij, që u botua më 22 mars 2019 në gazetën “Der Spigel”.  Kjo dëshmon se çfarë jemi ne shqiptarët në Diaspor, se intervista ime në gazeten gjermane në gjermanisht ka vlerë më shumë se 10  librat më të njohura të shqiptarëve në Kosovë, ka më shumë se vlerë se paraqitja e Ramush Haradinajt,me genjështar,në gazetën gjermane, ka më shumë vlerë se pozicioni i mjegulltë i Ramush Haradinjat,  të cilën gazetari gjerman, Ramush Haradinaj, ia  hedh gënjeshtra  në gazetë…

Unë gjigjem: Prandaj duhet të kemi njerëzi të ndershëm dhe precizë dhe të i njohim shqiptarët në përemrin përcaktor me punën e tyre që nga viti 1910-2019.

z.Berat J.Mifatri, Për hir të së vërtetës kam dërguar këtë mesazh dhe ju lutem konfirmoni mesazhin auditorëve Metropolitan në Radio Kosovë

Pershendetje shqiptare

Bahtir Hamza, autor,artist.

Bahtirhamz146@gmeal.com

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch