Home » Kulturë » Autori Bilall Maliqi keto dite botoi librin e tij me poezi

Autori Bilall Maliqi keto dite botoi librin e tij me poezi

Autori Bilall Maliqi keto dite botoi librin e tij me poezi, ky eshte libri i 15 me radhe i autorit Maliqi.Vellimi poetik i Bilall Maliqit “Nën strehën e kujtimeve”, ka 30 poezi dhe sjell shume argumente nga jeta e shtresave popullore. Me metaforat e tij, autori prekë edhe bestytnitë popullore, duke thirrur hijen e fatit.

Sipas autorit të librit arsyeja e këtij botimi është sepse ai donte një libër me gjuhë të huaj, pasi që ky vëllim ka poezi të përkthyera në gjuhën italiane.

Sipas Maliqit promivimi i këtij libri do të bëhet në fillim të muajit mars, në organizimin e bibliotekës Mehmet Jusufi dhe më pas nxënësit do të pajisen me këtë libër.

 

 

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress