Home » Lajme, Vendore » Avni Hafuzi ndihmoi fëmijët e moshës nga një deri në gjashtë vjet me veshëmbathje

Avni Hafuzi ndihmoi fëmijët e moshës nga një deri në gjashtë vjet me veshëmbathje

Avni Hafuzi, biznesmen nga Presheva, I cili jeton dhe vepron në Budapest shquhet për solidaritetin njerëzorë. Ai erdhi me një mision të caktuar për ti ndihmuar fëmijët e moshës nga një deri në gjashtë vjet me rastin e festës së kurban bajramit. Ndihmat ishin të dedikuara për 70 fëmijët e malësisë së Preshevës. Zoti Hafuzi ka mbështetur një sërë aktivitetesh të disa personaliteteve në Budapest I cili është shpallur edhe konsull nderi I ambasadës së Shqipërisë në Hungari.

Rtv Presheva

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress