Home » Lajme, Vendore » BDL – Urim me rastin festës së Fitër Bajramit

BDL – Urim me rastin festës së Fitër Bajramit

 

Bashkimi Demokratik I Luginës

www.bdl-psh.com

BDL logo

Urim me rastin festës së Fitër  Bajramit

 

 

Të nderuar bashkëkombas,

 

Më lejonin që nemër të anetareve të Bashkimit Demokratik të Luginës dhe nemrin tim

 

personal tju uroj gjithë shqiptarëve të besimit musliman në Luginë të Preshevës,si dhe

 

në çdo pjesë të truallit etnik  shqiptarë Festën e madhe fetare,Fitër Bajramin.

 

Uroj që në keto dite feste të mbretroj paqa,gëzimi,mbarësia,begatia e mbi te gjitha

 

solidariteti mes njerzëve.Të veprojmë për ngritjen e vlerave njerzore e humane të

 

shoqërisë sonë të cilat vlera fatkeqsisht si duket I kemi nenvlersuar dhe hedhur si në

 

harresë.

 

Duke lutur të madhin Zot të na pranoj agjërimin,ju uroj Festën e Fitër Bajramit!

 

Paqa, mëshira dhe bekimi I Allahut qoftë mbi Ju dhe familjet tuaja.

 

 

 

Preshevë 04.07.2016                   Këshilli për informim i BDL-së

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch