Home » Kontakti

Endërr e rreme e teoris strukturore

Mr.Ali Hertica  Ekziston gjithashtu një sfidë e madhe për Filozofinë e reformuar në një kohë kur ka më shumë vend për pyetje filozofike, thotë, filozofia mbetet e domosdoshme për të ofruar një kornizë për teologjinë, me kusht që të menduarit të udhëhiqet nga zbulesa Fakulteti u themelua më parë si Interfakulteti Qendror një ide që lindi në mendjen e ministrit... 

Kontakti

E-mail-adresat: info@kosovalindore.com, lajm@kosovalindore.com, gad_af@hotmail.com dhe info@kosovalindore.org Të nderuar vizitorë, sidomos të gjithë ata që shprehin dëshirë t’i publikojnë artikujt e tyre që i kontribuojnë opinionit të gjerë, janë të mirëpritur nga stafi i KosovaLindore.com Shprehim mirnjohjen dhe falenderimin e tonë, të gjithë bashkëpuntorëve tanë... 
© 2022 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress