Home » Vendore

Kryetari i Komunës Preshevës përshëndetë rastin e lirimit të ish-Kryeministrit Ramush Haradinaj me bashkëluftëtarët e tij

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare Me seli në Preshevë e njëherit Kryetari i Komunës Preshevë   Me rastin e lirimit të ish kryeministrit të Kosovës e njëherit Liderit të AAK-së Ramush Haradinaj nga gjyqi i Hagës, përshëndetje e veçantë i përcillet gjithë popullit shqiptar kudo që gjendet. Me këtë akt drejtësie të Gjykatës Ndërkombëtare të Hagës konfirmohet lufta... 

“Vatra” priti dhe përshëndeti kthimin e anëtarit të kryesisë nga Vlora

“Vatra” priti dhe përshëndeti kthimin e anëtarit të kryesisë nga Vlora, Gani Shaqiri, i  cili së bashku me disa qytetarë tjerë kishte udhëtuar këmbë nga Gjilani Sot anëtarët e kryesisë dhe simpatizantë tjerë, pritën kthimin e anëtarit të kryesisë nga Vlora, Gani Shaqiri, i  cili së bashku me qytetarët tjerë kishte udhëtuar këmbë nga Gjilani. Kryetari i shoqatës “Vatra”,... 

Urim për Lirimin e Ramush Haredinaj

URIM Ne Shoqata e shqiptarëve nga  Kosova Lindore “Vatra” Urojmë përzemërsishtë për lirimin  e komandantit të zonës operative të Dukagjinit, ish- Kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj dhe bashkëluftëtarëve të tij nga Tribunali i Hagës. Me këtë verdikt u dëshmua edhe një herë pastërtia e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, po ashtu urojmë që të gjithë... 

RTP lajmet 29 nëntor 2012

Gjykata Ndërkombëtare për Krime Lufte në ish-Jugosllavi, ka liruar nga të gjitha akuzat Ramush Haradinajn. Lahi Brahimaj. Dhje Idriz Balajn. Festimet për lirimin e tyre kanë filluar tashmë në Prishtinë. Vendimi i rigjykimit të pjesshëm që zhvillohej me akuzën për “vrasje, torturë dhe trajtim mizor, si krime që bien ndesh me ligjet dhe zakonet e luftës” u lexua nga gjykatësi i... 

Mediet e Beogradit: Lirimi i Haradinajt, shuplakë e dytë për Serbinë

Beograd, 29 nëntor – Lirimin e ish kryeministrit Ramush Haradinaj dhe dy bashkëluftëtarëve të tij nga Tribunali i Hagës, mediet në Serbi e ka komentuar si ‘shuplakë të re’ për Serbinë. “Shuplakë e re: Lirohet Haradinaj”, është titulli i portalit të njohur serb, B92, ku raporton gjerësisht për aktgjykimin e Haradinajt. “Haga ndihmon dy herë: Haradinaj sërish lirohet nga... 

Lirohen Ramush Haradinaj dhe të tjerët

Hagë, 29 nëntor- Tribunali i Hagës mori sot vendimin për lirimin e Ramush Haradinajt. Bashkë me Ramushin u  liruan edhe Lahi Ibrahimaj dhe Idriz Balaj. Ata shpallen të pafajshëm për të gjitha pikat e aktakuzës. Vendimi i rigjykimit të pjesshëm që zhvillohej me akuzën për “vrasje, torturë dhe trajtim mizor, si krime që bien ndesh me ligjet dhe zakonet e luftës” u lexua nga gjykatësi... 

RTP lajmet 28 Nëntor 2012

Presheva sot ka shpalosur flamurin gjigand për nder të 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë. Mijëra qytetarë sot iu kanë bashkangjitur festës madhështore të Kombit shqiptarë. 100 vite me plot sakrifica dhe të arritura që kërkojnë ende punë për kombin shqiptarë, megjithatë sot edhe Presheva është pjesë e kësaj feste madhështore e historike për kombin shqiptarë. Por... 

PDK URON GJITHË SHQIPTARËT 100 VJETORIN E PAVARËSISË SË SHQIPËRISË

Partia Demokratike Kombëtare, me rastin e 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë, uron gjithë shqiptarët, kudo qofshin ata, me shpresë se në qindvjecarin e ardhshëm Ditën e Flamurit ta kremtojnë në një shtet të përbashkët. Historia e jonë e lavdishme na ka mësuar se për Flamur dhe Atdhe, shqiptarët gjithmonë i ka bashkuar një ideal, lufta shekullore për liri, pavarësi dhe... 
© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch