Home » Vendore

Seanca e II e KK të Preshevës, është mbajtur sot me 9 pika për rend të ditës

Që në fillim të seancës këshilltarët e opozitës patën vërejtje për rendin e ditës, duke kërkuar që vetëm pika e parë dhe e nëntë të jenë në rend të ditës, kurse pikat tjera të shtyhen për seancën e radhës për shkak se ato nuk mund të jenë në rend dite pasi që ende nuk janë emëruar trupat e përhershme të kuvendit. Këshilltarët e PVD-së dhe UDSH-së thanë se po... 

Arifi: qeverisja e re lokale në Bujanoc është krijuar pa kurrfarë presioni nga anash për dallim nga vitet e kaluara

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi në një intervistë për “Jug Press” ka thënë se qeverisja e re lokale në Bujanoc e përbërë nga Partia Demokratike, grupi i qytetarëve “Stojanca Arsiq” dhe koalicioni rreth Partisë Demokratike është krijuar pa kurrfarë presioni nga anash për dallim nga vitet e kaluara dhe se bëhet fjalë për “marrëveshje ndërmjet... 

RTP lajmet 19 qershor 2012

Provimet pranuese të semi maturantëve janë mbajtur në tërë Republikën e Serbisë. Këto provime u mbajtën gjatë ditës së djeshme në lëndën e gjuhës shqipe dhe vazhduan gjatë ditës së sotme në matematikë në Shkollën Fillore Ibrahim Kelmendi në Preshevë. Të gjithë nxënësit të cilët mbaruan shkollën fillore kanë pasur mundësin t’i nënshtrohen provimeve në fjalë. Besa... 

z.Mustafa dhe z.Arifi propozojnë listën e kuotave të Luginës për regjistrimin në Universitetin e Prishtinës

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Ramë Buja ka pritur sot në takim kryetarin e Komunës së Preshevës z. Ragmi Mustafa dhe kryetarin e Komunës së Bujanocit z. Nagip Arifi me të cilët ka diskutuar për arritjen e një marrëveshje rreth përcaktimit të kuotës së studentëve nga Lugina e Preshevës për regjistrim në Universitetin e Prishtinës dhe Universitetin e Prizrenit. Krerët... 

RTP lajmet 18 qershor 2012

Kryetari i Komunës së Preshevës Ragmi Mustafa, sot është duke qëndruar në Prishtinë ku do të takohet me ministrinë e arsimit të qeverisë së Kosovës Ramë Buja. Takimi bëhet me qëllim që maturantët që shprehin dëshirë të regjistrohen në Universitetet Shtetërore të Kosovës, këtë gjë ta bëjnë pa hasur në ndonjë pengesë dhe regjistrimi të bëhet në ato fakultete ku është... 

Të veprojmë edhe në Medvegjë si në Bujanoc

Më datën 24 qershor në të gjitha vendvotimet në Medvexhë do të votohet për Këshilltarët e Asamblesë Komunale. Prandaj Shoqata  ,,Vatra” i bëjnë thirrje gjithë shqiptarëve që jetojnë në Medvexhë dhe qytetarëve të dëbuear  me të drejtë vote që jetojnë në Kosovë, ditën e zgjedhjeve të 24 qershorit të dalin sa më masovikisht në zgjedhejt komunale. Shqiptarët e Medvexhës... 

EDHE WIKENDI BËHET DITË PUNE

Pushteti lokal i Bujanocit, në krye me Mr.Nagip Arifin, nuk zgjedhë ditët e javës, me rëndësi për ta është që qytetarët ti kenë kushtet e duhura, si ato ekonomike poashtu edhe ato infrastrukturore. Gropat e hapura me muaj e disa edhe me vite nëpër rrugët e fshatit Tërrnoc që ishin bërë pengesë e përditshme e qytetarëve, disa prej të cilave në masë të madhe pengonin zhvillimin... 

Seanaca e II e KK të Preshevës është konvokuar për të martën

Me 8 pika për rend të ditës është konvokuar seanca e II e KK të Preshevës. Seanca e thirrur nga kryetari Kuvendit Komunal të Preshevës Dr.Ramiz Latifi, do të mbahet të martën prej orës 10:00.   Në mbështetje të nenit 34 alinea 1 të Ligjit mbi vetëadministrimin lokal, dhe në mbështetje të nenit 36 të Statutit të komunës së Preshevës dhe nenit 78 të Rregullores së punës... 

Janë përmbyllur zyrtarishtë garat sportive “Presheva 2012”

Janë përmbyllur zyrtarishtë garat sportive “Presheva 2012” të organizuara nga Lidhja e Sindikatave të Pavarura të Komunës së Preshevës, me neë organizim solemn në restorantin Evropa 3. Ky ishte edhe viti i 10 me radhë që organizohen garat për puntorët e komunës së Preshevës.   Lidhja e Sindikatave të Pavarura të Komunës së Preshevës, me një organizim solemn në restorant... 

Ragmi Mustafa rizgjidhet kryetarë i Komunës së Preshevës, bashkë me të zv. kryetari dhe Këshilli Komunal

Seanca e parë e Kuvendit Komunal të Preshevës pas konstituimit të Kuvendit dhe verifikimit të mandateve të këshilltarëve komunal pas zgjedhjeve të 6 majit u mbajt sot në sallën e Kuvendit prej orës 10. Pikë e parë e rendit të ditës së sotme ishte Zgjedhja e Kryetarit të Komunës, zëvendëskryetarit të komunës dhe zgjedhja e anëtarëve të Këshillit Komunal të Preshevës. Më... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch