Home » Vendore

RTP lajmet 1 tetor 2012

Sot pritet të ngriten çmimet. Përveç çmimeve më të larta të ushqimit, do të rritet edhe nafta, dhe tatimi në vlerën e shtuar nga 18% sa ka qenë deri tani do të bëhet 20%. Ushqimi, cigaret, artikujt për higjienë personale, ngrohja, derivatet e naftës do të kenë çmime të reja edhe atë deri 20%. Qumëshit dhe prodhimet e qumshtit do të shtrenjtohet prej 2 deri 4%, çmimi i sheqerit... 

PVD, LPD dhe UDSH: K U M T E S Ë

Me rastin e mbajtjes së seancës së katërt të Kuvendit komunal në Bujanoc, përfaqësuesit e grupeve të këshilltarëve nga listat e PVD-së, LPD-së dhe UDSH-së, me qëllim të informimit të drejtë të opinionit  publik, lëshojnë këtë: K U M T E S Ë Përfaqësuesit e këtyre grupeve të këshilltarëve edhe me këtë rast dëshmuan unitet në veprim duke rikonfirmuar qëndrimin e mëhershëm... 

Mustafa i shoqëruar nga Ferid Selimi dhe Merxhan Memishi po qëndrojnë në Bajram Curr

I N F O R M A T Ë Me ftesë të Ambasadorit të Shqipërisë në Kosovë zotri Islam Lauka, Kryetari i konunës së Preshevës z.Ragmi Mustafa i shoqëruar nga  ndihmës kryetari z. Ferid Selimi si dhe këshilltari i Kuvendit komunal z.Merxhan Memishi po qëndrojnë në Bajram Curr në manifestimin e organizuar lidhur me 100 vjetorin e pamvarësisë së Shtetit Shqipëtar.   Njofton kabineti... 

LPD: SHKRIMET ANONIME TË MOTIVUARA NGA BEOGRADI

Lëvizja e Progresit Demokratik                   Rr. e Kosovës, nr.54 17520 Bujanoc E-maili: lpd_00@hotmail.com Data: 28.09.2012   Reagim   SHKRIMET ANONIME TË MOTIVUARA NGA BEOGRADI   Lëvizja e Progresit Demokratik, reagon ashpër ndaj paraqitjeve anonime të disa shkrimeve, kinse në emër të ish ushtarëve të UÇPMB-së, nga Gjilani dhe Prishtina, të cilat, madje,... 

RTP lajmet 28 shtator 2012

Në seancën e sotme të kuvendi komunal në Bujanoc, nuk i doli plani as pozitës e as opozitës . Opozita për sot kishte pretenduar qeverisje të re, ndërsa pozita afrimin edhe të tre këshilltarëve nga radhët e partive shqiptare, gjë që asnjërës e as tjetrës nuk iu doli ashtu si donin. Ndonëse Ishte paralajmëruar një seancë me shumë të papritura në fakt punimet u zhvillua normalisht... 

Bujanoc: OPOZITA SHQIPTARE HUMB 3 KËHSILLTARË

Pas dekalratës së mbrëmshme të Riza Halimit në konferencën për shtyp në Preshevës, ku kishte përdorur një fjalorë i cili kishte kaluar kufijt e banalitetit e që nuk i ka hije një, siq e quan veten deputet, burimet e Radio Televizionit të Bujanocit brenda LPD-së dhe UDSH-së kanë mësuar se këto dy subjekte politike pas konferencës së PVD-së, kanë ndryshuar qëndrim rreth përkrahjes... 

RTP lajmet 27 shtator 2012

Me 11 pika për rend të ditës është mbajtur seanca e IV e kuvendit të komunës së Preshevës. Këshilltarët e pozitës dhe opozitës në fillim të seancës kishin replika të shumta sa i përket përpilimit të pikave të rendit të ditës, e sidomos ajo që kishte të bënte me shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimit mbi ndryshimin dhe plotësimin e buxhetit të komunës së Preshevës... 

Nesër me fillim në ora 10.00 mbahet seanca e IV e Kuvendit Komunal në Preshevë

Seanca e IV e Kuvendit Komunal në Preshevë është konvokuar për ditën e nesërme që do të mbahet në sallën e madhe të Kuvendit Komunal prej orës 10:00. Sipas fjalëve të kryetarit të Kuvendit të Komunës së Preshevës Ramiz Latifi dhënë për Radiotelevizionin Presheva ndër pikat më kryesore që janë paraparë të diskutohen në seancën e ditës së nesërme janë shqyrtimi dhe... 
© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch