Home » APN

Alternativa për Ndryshime shënon 26 vjetorin e Referendumit të 1 dhe 2 marsit 1992

Në mbledhjen e djeshme , Këshilli Qendror i Alternativës për Ndryshim ka shënuar 26 vjetorin e Referendumit të 1 dhe 2 marsit të vitit 1992. Në mbledhjen e djeshme , Këshilli Qendror i Alternativës për Ndryshim ka shënuar 26 vjetorin e Referendumit të 1 dhe 2 marsit të vitit 1992. Referendumi i 1 dhe 2 marsit për Autonomi Politike e Territoriale, me të drejtë bashkimi me Kosovën,... 

APN anulon tubimin përmbyllës në shenjë përkujtimi të aktivistes së ndjerë Luljeta Bajrami

Të nderuar qytetarë të Komunës së Preshevës, të nderuar anëtarë të kryesië, antarë, simpatizant të Alternativës për Ndryshim, të nderuar vëllezer e motra, Jemi në mungesë të aktivistës së devotshme për misionin tonë për NDRYSHIM, Luljeta Bajrami. Me dhimbje të thellë jemi informuar se Lulja ka ndërruar jetë. Lulja ishte një aktiviste që nga dita e parë e Alternativës... 

APN: DEKLARATË PËR OPINION LIDHUR ME REAGIMIN E REDAKSISË SË RTV “PRESHEVA

Redaksia e RTV “Presheva” me rastin e Ditës ndërkombëtare të televizionit, ditën e martë më 21 nëntor 2017 ka dalur me deklaratë se e njejta nuk ka qenë në gjendje të shenojë këtë ditë për shkak të “diskriminimit financiar” nga ana e pushtetit lokal. Është paradoksale të dëgjosh një deklaratë të tillë nga një grup militantësh të subjekteve të stërvjetëruar politike... 

APN: Njoftim për opinion

ALTERNATIVA në ditët e kaluara në takimet intensive me strukturat e saj, filluar nga Kryesia e përgjithshme dhe deri tek kryesitë e nëndegëve, ka analizuar thellësisht ngjarjet e fundit politike dhe ka nxerur këtë konkluzion: Prishja e koalicionit tonë me PVD-në nga ana e PVD-së pa asnjë arsye objektive dhe hyrja e PVD-së në ,,koalicion” me një grup fragjil të PDSH-së, vetëm për... 

APN – Urim për Festën e Fitër Bajramit

Të nderuar dhe të dashur qytetarë, Muaji i shenjtë i ramazanit përfundoj, duke na lënë shpresë që të gjitha veprat dhe lutjet të jenë të pranuara nga Krijuesi jonë. Në të njejtën kohë hapen para nesh dyert e vitit të ardhshëm, për të cilin prap shpresojmë se do të jetë një vit i zhvillimit dhe perspektivave të shumta. Një gjë mundem të ju garantoj, që procesi i NDRYSHIM-it... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch