Home » BDL

BDL – Urime Festën e Kurban Bajramit!

BDL – Bashkimi Demokratik i Luginës Të nderuar bashkëvendas! Më lejoni që nemër të anëtarëve të Bashkimit Demokratik të Luginës dhe nemrin tim personal tju uroj gjithë shqiptarëve të besimit musliman në Luginë të Preshevës,si dhe në çdo pjesë të truallit etnik shqiptarë Festën e madhe fetare,Kurban  Bajramin. Uroj që në këto ditë feste të mbretrojë paqa,gëzimi,mbarësia,begatia... 

BDL – Urim me rastin e Muajit të shenjt të Ramazanit

Bashkimi Demokratik i Luginës Preshevë   Urim me rastin e Muajit të  shenjt të  Ramazanit   Të nderuar qytetarë të Luginës së Preshevës, . Më  lejoni që ,nemrin tim dhe nemër të Bashkimit Demokratik të Luginës të  gjithë  besimtarëve musliman në  Luginë  dhe  jasht saj, tju uroj muajin e shenjtë të Ramazanit, periudhë ku duke agjëruar  shprehim aktin më... 

Urim me rastin e Ditës së Flamurit

Të nderuar bashkëkombas, Më lejonin që nemër të aderuesve të Bashkimit Demokratik të Luginës dhe nemrin tim personal tju uroj gjithë shqiptarëve në Luginë tëPreshevës,si dhe në çdo pjesë të truallit etnik, në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Malsi e Çamëri si dhe në mërgim 28 Nëntorin ditën e Flamurit Kombëtar. Uroj që festat e ardshme ti festojmë të bashkuar e pa kufi në... 

Bashkimi Demokratik i Luginës – URIM me rastin e muaji të shenjtë të Ramazanit

Kam kënaqësinë që në emër tëZv.Kryetarit të Komunës Preshevës si dhe të Kryetarit të  Bashkimit Demokratik  të Luginës,tanëtarve të saj , t’iu uroj këtë muaj të agjërimit gjithë besimtarëve islamë, në Luginë dhe jashtë saj. Le të jetë ky muaj i përkushtimit dhe forcimit të besimit tonë ndaj  Zotit, muaji i ndihmës për të gjithë ata që kanë nevojë, pra le... 

Bashkimi Demokratik i Luginës – Urim me rastin e festës së Flamurit

Të nderuar bashkëkombas,   Më lejonin që nemër të aderuesve të Bashkimit Demokratik të Luginës dhe nemrin tim personal tju uroj gjithë shqiptarëve në Luginë tëPreshevës,si dhe në çdo pjesë të truallit etnik, në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Malsi e Çamëri si dhe në mërgim 28 Nëntorin ditën e Flamurit Kombëtar. Uroj që festat e ardshme ti festojmë të bashkuar e pa... 

BDL – Urim me rastin e Festes se Kurban Bajramit

Të nderuar miq, Me rastin e Festës së madhe të Kurban Bajramit, më lejoni që tu përcjell urimet më të përzemërta. Kurban Bajrami Festa e madhe e komunitetit musliman, është ditë e sakrificës e solidaritetit, faljes e mirëkuptimit, dashurisë dhe ndihmës mes njerzve, paqes e mëshirës , bëmirësisë andaj uroj që edhe ne të veprojm konform këtyre vlerave në këto ditë feste. Uroj... 

BDL – URIM ME RASTIN FESTËS SË FITËR BAJRAMIT

Bashkimi Demokratik i Luginës Email : dr.skenderdestani@hotmail.com   URIM ME RASTIN FESTËS SË  FITËR BAJRAMIT   Të nderuar qytetarë  musliman të  Luginës së Preshevës  ,   Më lejoni që në emër të anëtarëve  të partisë së Bashkimit Demokratik të Luginës  dhe në emrin tim personal , tju uroj këtë festë të madhe fetare, Fitër Bajramin  të gjithë jyve ... 

Bashkimi Demokratik I Luginës – TELEGRAM URIMI

Presidentes ,Atifete Jahjaga   Kryeministrit ,Hashim Thaçi   Kryetarit të Parlamentit, Jakup Krasniqi TELEGRAM URIMI   Të nderuar përfaqsues të institucioneve të Kosovës Sot  JU  dhe Kosova  festoni  ditën e madhe ,ditën e Pavarësisë së Kosovës.Më lejoni që nemër të antarëve  të Bashkimit Demikratik të Luginës dhe nemrin tim personal tju uroj ditën e Pavarsisë... 

BDL – shënon dhjetë vjetorin e themelimit

BDL  ka shënuar dhjetë vjetorin e saj , që kur doli në skenë politik e si subjekti më i ri politik në Preshevë. Me këtë rast ka thënë se forca e tij politike do të bashkëveproj më të gjitha partitë politike në Luginë për interesat e shqiptarëve të këtij rajoni. Ishte dhjetori  I vitit 2003 , kur  skenës politike në Preshevë iu bashkëngjitë subjekti më i ri politik Bashkimi... 
© 2017 KosovaLindore – Portal Informativ · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress