Home » BDL

BDL: Urim me rastin Festës së Fitër Bajramit

Bashkimi Demokratik i Luginës  www.bdl-psh.info     Urim me rastin Festës së  Fitër Bajramit       Të nderuar qytetarë të besimit musliman të Luginës , më lejoni që në emer të Bashkimit Demokratik të Lugineës  dhe nemrin tim personal tju uroj  Festën  e Fitër Bajramit   me shpresë që I Madhi Zot të pranoj  agjërimin dhe sakrificën tuaj gjatë këtij muaji të Shenjët... 

BDL: URIM ME RASTIN E MUAJIT TË BEKUAR TË RAMAZANIT

BASHKIMI DEMOKRATIK I LUGINËS www.bdl-psh.info   URIM ME RASTIN  E MUAJIT TË BEKUAR TË RAMAZANIT     Të  nderuar qytetarë të Luginës së Preshevës, besimtarë  musliman, Më lejoni  që nemër të  anëtarëve  të Bashkimit Demoklratik të Luginës dhe nemrin tim personal,me rastin e  muajit të shenjtë të Ramazanit, t’ju uroj këtë muaj të madhrishëm,muajin e sacrifices... 

Bashkimi demokratik i Luginës: Telegram ngushllim

Bashkimi demokratik I Luginës www.bdl-psh.info 22.maj 2012 Preshevë       Telegram ngushllim Presidentit të Republikës së Shqipërisë Z.Bamir Topi     Tragjedia që ndodhi në Himarë na ka goditur rënd zemrat tona të shqiptarëve të Luginës.Humbja e jetrave e të  rinjëve shqiptarë mu në lulen e rinisë së tyre, u është nje tragjedi që e përjetuam shumë... 

BDL ka mbajtur sot tubimin qendror në Shtëpinë e Kulturës në Preshevë

BDL ka mbajtur sot tubimin qendror në Shtëpinë e Kulturës në Preshevë, me çrast ka mbyllur edhe zyrtarisht fushatën parazgjedhore për zgjedhjet e 6 majit. Të gjithë kandidatët e mundshëm për këshilltarë në asamblenë e ardhshme të komunës së Preshevës, u prezantuan edhe njëherë para simpatizantëve të BDL-së të cilët gjatë gjithë kohës janë pritur me duartrokitje të... 

Bashkimi Demokratik i Luginës pas tubimit promovues gjatë mbrëmjes së shtunë filloi fushatën elektorale në bashkësinë lokale Bukuroc

Kandidati për këshilltarë i BDL-së, Ridvan Jonuzi para bashkëfshatarëve të vet deklaroi se ai nuk do të premtojë shumë sikur të tjetër, e që po të njëjtit harruan se ku është Bukuroca. Prioritet për BDL do të jenë disa projekte për këtë fshat si rregullimi i rrugës Bukuroc- Zhunicë si dhe përmirësimi i vendosjes së shtyllave elektrike në këtë fshat. Kryetari i Bashkimit... 

Bashkimit Demokratik të Luginës: K U M T E S Ë

Më 18 Shkurt 2012, Kryesia e Bashkimit Demokratik të Luginës mbajti mbledhjen e saj të rregullt nga e cila për opinion lëshon këtë: K U M T E S Ë Pas diskutimeve të shumta e konstruktive rreth situatës së krijuar pas reshjeve të shumta atmosferike, situatës së krijuar politike kryesia mori këto qëndrime: Situata e rënduar politike shtron nevojën e konvokimit të seancës së kuvendit... 

BASHKIMI DEMOKRATIK I LUGINES : TELEGRAM URIMI

BASHKIMI DEMOKRATIK I LUGINES Kryetarit të Kosovës Kryeministrit të Kosovës Kryetarit të Parlamentit të Kosovës TELEGRAM URIMI Me rastin e 4 vjetorit të Pavarsisë së Republikës së Kosovës, më lejoni t’ju përcjell në emër të të gjithë antarëve të Bashkimit Demokratik të Luginesë dhe në emrin tim personal dëshirat tona më të sinqerta Juve dhe Popullit të Kosovës.BDL e... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch