Home » Këshilli Nacional

Këshilli Nacional

Në Bujanoc mbahet trajnim për mësimdhënës

Në Bujanoc mbahet trajnim për mësimdhënës

Maj. 22 | K U M T E S Ë   Këshilli Kombëtar Shqiptar (KKSH), në bashkëpunim me Universitetin publik të Gjilanit “Kadri Zeka” si dhe në bashkëpunim me shkollat në gjuhën shqipe në Bujanoc ka mbajtur trajnimin një ditorë me mësimdhënësit...

Jonuz Musliu, dje u takua me Shefin e misionit të OSBE-së zyra në Bujanoc, Giacomo Bosisio

Jonuz Musliu, dje u takua me Shefin e misionit të OSBE-së zyra në Bujanoc, Giacomo Bosisio

Maj. 19 | K U M T E S Ë Në selinë e Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH), kryetari Jonuz Musliu, dje u takua me Shefin e misionit të OSBE-së zyra në Bujanoc, Giacomo Bosisio. Gjatë këtij takimit janë diskutuar çështjet e rëndësishme për shqiptarët...

Junuz Musliu ka iniciuar padi gjyqësore kundrejt Serbisë per zvoglimin e buxhetit të Këshillit Nacional

Junuz Musliu ka iniciuar padi gjyqësore kundrejt Serbisë per zvoglimin e buxhetit të Këshillit Nacional

Maj. 18 | Junuz Musliu, kryetar i Këshillit Kombëtar Shqiptar ka iniciuar padi gjyqësore në gjykatën administrative kundrejt Serbisë me pretendimin se qëllimisht është zvogëluar buxheti i KKSH-së. Në këtë padi thuhet se Këshilli Kombëtar Shqiptar...

KKSH – PËRSHËNDET LIRIMIN E RAMUSH HARADINAJT

KKSH – PËRSHËNDET LIRIMIN E RAMUSH HARADINAJT

Pri. 27 | KUMTESË Këshilli Kombëtar Shqiptar dhe kryetari i këtij institucioni të lartë, nga Lugina e Preshevës, Jonuz Musliu, me kënaqësi ka pranuar lajmin për vendimin e Gjykatës  në Colmar të Francës, për lirimin pa kusht të ish kryeministrit...

Kryetari Musliu takoi kryetarin e komunës së Gjilanit Lutfi Haziti

Kryetari Musliu takoi kryetarin e komunës së Gjilanit Lutfi Haziti

Pri. 13 | K U M T E S Ë Në selinë e Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH), kryetari Jonuz Musliu, dje u takua me kryetarin e komunës së Gjilanit, Lutfi Haziti, gjatë një vizitë që i bëri Luginës së Preshevës. Gjatë takimit është diskutuar për mbrojtjen...

U nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit “Kadri Zeka” dhe Këshillit Kombëtar Shqiptar

U nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit “Kadri Zeka” dhe Këshillit Kombëtar Shqiptar

Pri. 6 | Rektori i Universitetit  “Kadri Zeka” në Gjilan, Bajram Kosumi dhe  Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar Jonuz Musliu, kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi. Qëllimi i kësaj marrëveshje është bashkëpunimi profesional për trajnimin...

Këshilli Nacinal reagon rreth shkresës-kërkesës “Shënimi i ditës së përkujtimit të 17 Mars 2004 – Persekutimi në Kosovë e Metohi”

Këshilli Nacinal reagon rreth shkresës-kërkesës “Shënimi i ditës së përkujtimit të 17 Mars 2004 – Persekutimi në Kosovë e Metohi”

Mar. 16 | R E A G I M   Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH) reagon me indinjatë të thellë rreth shkresës-kërkesës “Shënimi i ditës së përkujtimit të 17 Mars 2004 – Persekutimi në Kosovë e Metohi” të lëshuar ditë më parë shkollave fillore...

Këshilli Kombëtar Shqiptar, uron 7 Marsin – Ditën e Mësuesit!

Këshilli Kombëtar Shqiptar, uron 7 Marsin – Ditën e Mësuesit!

Mar. 7 | Këshilli Kombëtar Shqiptar, uron 7 Marsin – Ditën e Mësuesit! Këshilli Kombëtar Shqiptar dhe kryetari i këtij institucioni më të lartë të shqiptarëve në Luginën e Preshevës, z. Jonuz Musliu, përgëzon mësimdhënësit shqiptar për 7...

Kryetari Musliu takim me ekspertët e OSBE-së

Kryetari Musliu takim me ekspertët e OSBE-së

Shk. 20 | K U M T E S Ë Në selinë e Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH), kryetari Jonuz Musliu, u takua me eksperten për projekte në kuadër të OSBE, Valery Perry, me bashkëpunëtorë. Kryetari Musliu e njoftoi me rrjedhat e KKSH-së, punën dhe çështjet...

Kryetari Musliu takoi Ambasadorin Sadiku

Kryetari Musliu takoi Ambasadorin Sadiku

Shk. 13 | K U M T E S Ë Në selinë e Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH), kryetari Jonuz Musliu, u takua me Ambasadorin e Kosovës në Beograd, Valdet Sadiku i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij. Kryetari Musliu e njoftoi me çështjet që presin të zgjidhen...
© 2017 KosovaLindore – Portal Informativ · RSS · Designed by Kosovalindore · Powered by wordpress