Home » LR-PDSH

LR-PDSH sot ka mbajtur tubimin promovues në bashkësinë lokale Miratoc

Miratoca në këtë tubim ka dhënë përkrahje Lëvizja për Reforma me bindjen se Shpresa e re do konfirmohet më datë 24 dhjetor duke rrethuar nr 4. Tubimin e ka hapur kryetar i nëndegës njëherit kandidatë për këshilltarë Qenan Abazi i cili ka thënë përshëndetur të pranishmit duke kërkuar që Miratoca Lëvizjes për Reforma ti jap besimin për shpresën e të gjithëve. Ndërsa kandidati... 

LR-PDSH ka mbajtur sot tubimin e radhës me njësitë 7,8 dhe 9 në Preshevë

Kandidatja për këshilltare nga njësia 7, Ajtene Ramadani Berisha pasi ka përshëndetur të gjithë të pranishmit ka thënë se LR-PDSH me programin e saj synon ndërtimin dhe zhvillimin e politikave parimore dhe të drejta si në rrafshin lokal, institucional shtetëror dhe kombëtar. Sipas saj pushteti lokal nën udhëheqjen e LR-PDSH do të jetë më afër qytetarëve dhe halleve të tyre si... 

LR-PDSH, ka mbajtur sot fushatën parazgjedhore në bashkësine lokale te fshatit Norçë

Në promovimin e kandidatëve morën pjesë një numër i madh i qytetarëve të kësaj bashkësie lokale të cilët i dhanë mbështetje kandidatëve për këshilltarë. Fjalën e mori kryetari i nëndegës si dhe kandidati pēr këshiltare i kësaj nëndege Ismet Kadriu ku shpalosi planet që ka subjekti jonë për këtë lokacion. Kandidati tjetër nga kjo bashkësi lokale Atulla Hasani gjithashtu... 

LR-PDSH mbajti tubim parazgjedhorë në nëndegët e vendëvotimeve 1,2,3,4,5 dhe 6 në Preshevë & Video

Sot, në sallën e madhe të Kuvendit Komunal të Preshevës, Lëvizja për Reforma e Partisë Demokratike Shqiptare para një numri të madhë të aktivistëve të LR-PDSH-së, mbajti tubimin parazgjedhor ku para të pranishmëve kryetari Sami Salihu, shpalosi programin qeverisës për mandatin e ardhshëm 4 vjecarë dhe u bë prezantimi i kandidatëve për këshilltarë nga nëndegët përkatëse.   Tubimin... 

LR-PDSH hap fushatën parazgjedhore

Me moton – Shpresë e Re – para një numri të madh të pranishmëve Lëvizja për Reforma hapi fushatën parazgjedhore dhe prezantoj kandidatët për këshilltarë të asamblesë së ardhshme komunale. Ky tubim madhështorë filloi me intonimin e hymnit kombëtarë si dhe me një minut heshtje për nder të dëshmorëve të rënë. Tubimin e përshëndetën kryesuesi i Forumit Rinor si... 

Të rinjtë dhe Forumi i Gruas së LR-PDSH-së takohen në selinë e partisë për tu organizuar rreth fillimit të fushatës zgjedhore

Nën organizim e shtabit zgjedhor, LR-PDSH fton Forumin e Gruas dhe atë Rinor për t’i nisë sa më të organizuar tubimet që do të jenë pjesë e fushatës zgjedhore për zgjedhjet e 24 dhjetorit. Sot në zyrat e LR-PDSH kryesia e forumit të gruas me kryetarën Zana Ademi mbajtën takim ku diskutuan për përgatitjen e tubimit për hapjen e fushatës që është planifikuar të mbahet ditën... 

Sami Salihu lideri dhe shpresa e re për Luginën

Lëvzija për Reforma (LR-PDSH), pas dorëzimit të dokumentacionit pran komisionit komunal zgjedhorë edhe zyrtarisht është certifikuar me nr 4 për zgjedhjet e parakohshme lokale të 24 dhjetorit.  Lëvizjes për reforma do ti prijë Sami Salihu bashkë më një staf të rinjësh e kuadro profesional që në vete përmbajn kualitete dhe virtyte morale e kombëtare. ” Tashmë kemi zyrtarizuar... 

LR-PDSH dorëzon listën e kandidatëve për këshilltarë

Lëvizja sonte dorëzoi pranë Komisionit Komunal Zgjedhor gjithë dokumentacionin e nevojshëm për pjesëmarrje në zgjedhjet lokale të 24 Dhjetorit. Gjatë dorëzimit të listës me kandidatët për këshilltarë ishin prezent një numër jashtëzakonishtë i madhë i mbështetësve. Lëvizja për Reforma tash pret nga Komisioni Komunal Zgjedhor çertifikimin për pjesëmarrje në zgjedhje. Në... 

LR-PDSH: URIME FESTA E 28 NËNTORIT

Të nderuar shqiptarë, Të nderuar qytetarë shqiptarë të Luginës së Preshevës, Të nderuar anëtarë, simpatizantë, aktivistë dhe ju mbështetës të LR-PDSH-së, URIME FESTA E 28 NËNTORIT Kjo ditë e bekuar dhe e shënuar për të gjithë ne ka qenë dhe mbetet simbol i bashkimit, unitetit, lidhjes, krenarisë, qëndresës dhe vendosmërisë së popullit shqiptarë. Kjo është një ndër... 

Forumi Rinor i LR-PDSH-së zgjedh kryetarin e saj

Rinia e Lëvizjes për Reforma të Partisë Demokratike Shqiptare sot në selinë e saj pati takim me anëtarët e kryesisë së këtij forumi, aktivistë dhe kryetarët e nëndegëve. Në këtë mbledhje Forumin Rinor të LR-PDSH-së deri në kuvendin zgjedhor të partisë do ta udhëheqë Suejb Musliu, student i administratës publike. Gjithashtu ky forum mori instruksionet për punën që i... 
© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch