Home » LR-PDSH

LR-PDSH dorëzon listën e kandidatëve për këshilltarë

Lëvizja sonte dorëzoi pranë Komisionit Komunal Zgjedhor gjithë dokumentacionin e nevojshëm për pjesëmarrje në zgjedhjet lokale të 24 Dhjetorit. Gjatë dorëzimit të listës me kandidatët për këshilltarë ishin prezent një numër jashtëzakonishtë i madhë i mbështetësve. Lëvizja për Reforma tash pret nga Komisioni Komunal Zgjedhor çertifikimin për pjesëmarrje në zgjedhje. Në... 

LR-PDSH: URIME FESTA E 28 NËNTORIT

Të nderuar shqiptarë, Të nderuar qytetarë shqiptarë të Luginës së Preshevës, Të nderuar anëtarë, simpatizantë, aktivistë dhe ju mbështetës të LR-PDSH-së, URIME FESTA E 28 NËNTORIT Kjo ditë e bekuar dhe e shënuar për të gjithë ne ka qenë dhe mbetet simbol i bashkimit, unitetit, lidhjes, krenarisë, qëndresës dhe vendosmërisë së popullit shqiptarë. Kjo është një ndër... 

Forumi Rinor i LR-PDSH-së zgjedh kryetarin e saj

Rinia e Lëvizjes për Reforma të Partisë Demokratike Shqiptare sot në selinë e saj pati takim me anëtarët e kryesisë së këtij forumi, aktivistë dhe kryetarët e nëndegëve. Në këtë mbledhje Forumin Rinor të LR-PDSH-së deri në kuvendin zgjedhor të partisë do ta udhëheqë Suejb Musliu, student i administratës publike. Gjithashtu ky forum mori instruksionet për punën që i... 

LR PDSH brenda dy diteve nga ora 14 deri në ora 21 mbështetet me mbi 1000 nënshkrime për zgjedhjet lokale 2017

Pas shpalljes së zgjedhjeve për datën 24 dhjetor 2017 subjektet politike në komunën e Preshevës kanë filluar mbledhjen e nënshkrimeve për listat e tyre zgjedhore. APN dhe PDSH tani më kanë deklaruar se kanë grumbulluar numrin e nevojshëm të nënshkrimeve, kurse subjekti më i ri politik në Preshevë e ndarë nga Partia Demokratike Shqiptare pas zgjedhjeve të kaluara, LR PDSH dy ditët... 

LR-PDSH themelon nëndegën e 13 në fshatin Norçë

Lëvizja për Reforma, sonte në fshatin Norçë bëri themelimin e nëndegës së rradhës në prani të një numri të madhë të përkrahësve. Kjo nëndegë zgjodhi kryesinë dhe organet e kryesisë. Për kryetar u zgjodh Ismet Kadriu, sekretar Artush Hasani kurse arkatar Visar Sylejmani. Shërbimi për informim i LR-PDSH-së  Read More »

LR-PDSH themelonë nëndegën e saj në fshatin Geraj

Lëvizja për Reforma vazhdon me themelimin e nëndegëve, ku sonte ne hapësirat e shkollës fillore të fshatit Geraj u zgjodh kryesia dhe strukturat e nëndegës. Përkrahje të madhe për kryetar të kësaj nëndege iu dha inxhinierit te makinerisë Bashkim Jashari. Këshilli iniciues vazhdon me themelimin e nëndegëve në mënyrë që të hyjë në zgjedhje fuqishëm. Shërbimi për informim... 

LR-PDSH themelon nëndegën edhe të fshatit Miratocë

Themelimi i nëndegëve po vazhdon me sukses dhe sipas dinamikës së paraparë nga këshilli iniciues. Aktivistët dhe simpatizantët e LR-PDSH-së nga fshati Miratocë zgjodhen kryesinë e nëndegës ku për kryetar përzgjodhën Qenan Abazin. Suksese kryetarit dhe nëndegës së fshatit Miratocë.               Nga shërbimi për informim i LR-PDSH-së .    Read More »

LR-PDSH themelon të gjitha nëndegët në qytetin e Preshevës

LR-PDSH me themelimin e nëndegëve të saja në njësitë 1, 2, 3, 4 dhe 5 ka përmbyllur me shumë sukses zgjedhjen e strukturave të saja në qytetin e Preshevës. Interesimi i qytetarëve të Preshevës për t’iu bashkangjitur iniciativës më të re politike LR-PDSH ishte i jashtëzakonshëm edhe sonte. Lëvizja ka themeluar nëndegët e vendvotimeve 1 dhe 2 ku për kryetar është zgjedhur... 

LR-PDSH themelon edhe dy nëndegë në qytetin e Preshevës

Sonte në zyret e LR-PDSH-së u themeluan dy nëndegë të rëndësishme të qytetit të Preshevës, nëndega e vendëvotimit numër 8 dhe 9. Në këtë mbledhje konstituive u zgjodhen kryesitë si dhe strukturat udhëheqëse të nëndegëve në fjalë. Për kryetar të nëndegës numër 8 u zgjodh Granit Bilalli, kurse kryetar i nëndegës numër 9 Vigan Nuhiu. Suksese njësisë nr. 8 dhe 9 Nga sherbimi... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch