Home » LR-PDSH

LR-PDSH themelon nëndegën e saj në Raincë

Para shumë të pranishmëve LR-PDSH themelon nëndegën e rradhës në fshatin Raincë. Në këtë takim u zgjodh kryesia e nëndegës e përbërë nga 21 anëtarë. E veçanta e kësaj mbledhje ishte numri i madh i forumit të gruas të fshatit Raincë gjë e cila tregon se gratë kanë një vend të posaçëm në familjen e madhe të LR-PDSH-së. Të pranishmit i përshëndeti kryetari i këshillit... 

RAHOVICA I JEP PËRKRAHJE TË FUQISHME LR-PDSH-së NË KRYE ME SAMI SALIHUN

Sonte më datë 25.10.2017, në ambientet e shkollës fillore “Selami Hallaçi”, para një numri të madhë të të pranishmëve u bë themelimi i nëndegës së parë të LR-PDSH-së në njësinë e parë të strukturave të LR-PDSH-së, ku kryetari i këshillit inicues zotëri Salihu përshëndeti të pranishmit ku theksoi se jemi këtu jo rastësishtë por me qëllim dhe vullnet të... 

LR-PDSH nis aktivitetin për themelimin e nëndegëve të saj

Të nderuar qytetar të komunës së Preshevës LR-PDSH fillon me konsolidimin e vet politik dhe me krijimin e strukturave të veta. Hapi i rradhës që do të ndërmarrim para kuvendit është krijimi i nëndegëve nëpër të gjitha lokacionet e komunës sonë. Andaj ju informojm se më datë 25.10.2017 (E MËRKURË) me fillim në ora 19:30 bëhet themelimi i nëndegës së parë në fshatin RAHOVICË... 

LR-PDSH vazhdon aktivitetin e saj duke formu këshillat inicues te Forumit të Gruas dhe atij Rinor

Sot, në selinë e LR-PDSH-së, u mbajt takimi i parë me Zonjat e këshillit inicues të Forumit të Gruas të kësaj lëvizje. Në këtë takim u diskutua situata aktuale politike në Preshevë si dhe për aktivitetet e mëtutjeshme që ka në plan të ndërmarrë Lëvizja për Reforma në PDSH. Zëri dhe roli i gruas duhet të fuqizohet çdo ditë në shoqëri, edhe pse barazia dhe përfshirja nuk... 

LR-PDSH në Preshevë – KOMUNIKATË

Këshilli Iniciues i LR – PDSH-së, ka mbajtur sot mbledhjen e saj në përbërje të zgjeruar. Në këtë mbledhje Këshilli Inicues i LR – PDSH-së ka miratuar statutin e partisë e cila do të shërbejë si mbështetje për zgjedhjet e saja nëpër nëndegë deri në Kuvendin Zgjedhor të partisë. Po në këtë mbledhje është miratuar edhe program politikë i partisë. Pika tjetër e rendit... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch