Home » UDSH

UDSH

Bujanoc: UDSH reagim

Bujanoc: UDSH reagim

Maj. 17 | REAGIM   Seanca e thirrur për sot në Kuvendit Komunal me katër pika të rendit të ditës, ishte ftuar nga ish kryetari i KK Bujanocit Hajredin Hyda. Ndryshe, katër pikat e rendit të ditës kishin të bënin me shkarkimin dhe zgjedhjen e kryetarit...

UDSH kampanjën parazgjedhore e ka vazhduar në fshatin Raincë

UDSH kampanjën parazgjedhore e ka vazhduar në fshatin Raincë

Pri. 23 | Në këtë BL janë promovuar dy kandidatët e mundëshëm për këshilltarë në kuvendin komunal Samet Sylejmani dhe Sehar Halili. Kandidati i parë Samet Sylejmani tha se projektet që janë nisur si rryma, kanalizimi dhe shtrati i lumit duhet të...

Mbrëmë UDSH fushatën për zgjedhjet e 6 majit e mbajti në BL Corroticë

Mbrëmë UDSH fushatën për zgjedhjet e 6 majit e mbajti në BL Corroticë

Pri. 23 | Ky subjekt politikë promovoi 4 kandidatë të mundshëm për këshilltarë, 3 nga Corrotica dhe 1 nga Shoshaja. Kandidatët për këshilltarë paraqitën para elektoratit programin e UDSH-së për Corroticën, ku kishin paraparë realzimin e disa projekteve,...

UDSH ka filluar fushatën zgjedhore në BL Leran

UDSH ka filluar fushatën zgjedhore në BL Leran

Pri. 19 | UDSH ka filluar fushatën zgjedhore në BL Leran, ku janë promovuar 3 kandidatë për këshilltarë. Pas antonimit të himnit kombëtarë, kandidatët nga BL Leran, Bushtran dhe Geraj, para elektoratit të tyre paraqiten projektet që kanë në plan...

UDSH ka marrë qëndrim që tubimin qendrorë ta mbajë të hënën në shtëpinë e kulturës Abdulla Krashnica

UDSH ka marrë qëndrim që tubimin qendrorë ta mbajë të hënën në shtëpinë e kulturës Abdulla Krashnica

Pri. 14 | Pas dorëzimit të listës së nënshkrimeve dhe takimeve të rregullta , kryesia e Unionit Demokratik Shqiptarë ka marrë qëndrim që tubimin qendrorë ta mbajë të hënën në shtëpinë e kulturës Abdulla Krashnica. Hapja e fushatës parazgjedhore...

Unioni Demokratik Shqiptar – Medvegje:KOMUNIKATE

Unioni Demokratik Shqiptar – Medvegje:KOMUNIKATE

Nën. 20 | Unioni Demokratik Shqiptar ( UDSH ) – Dega ne Medvegje , rrahjen fizike te policit ndaj Sokol Ismajlit dhe familjes se tij ne Gerbac ne shtepine dhe pronen e tij e denon ashper dhe kerkon nga organet policore dhe te drejtesise qe polici i inkriminuar...
© 2011 KosovaLindore – Portal Informativ · RSS · Designed by Kosovalindore · Powered by wordpress