Home » PVD

KUMTESË E KRYESISË SË PVD-së

Në mbledhjen e Kryesisë, të mbajtur, të premten në Bujanoc, PVD ka shqyrtuar dhe analizuar situatën aktuale në Luginë të Preshevës Zhvillimet e fundit në bisedat me përfaqësuesit e  Qeverisë së Serbisë rreth kërkesave për përmirësimin e pozitës së shqiptarëve, sidomos, mos aprovimi i amendamenteve  të deputetit Riza Halimi në procesin e aprovimit të Ligjit për selitë e... 

Reagim i Degës së PVD-së në Bujanoc: “NUK KURSEHEN AS METODAT E GEBELSIT”

Se pafytyrësia njerëzore nuk njeh kufij, së fundi dëshmojnë edhe dy mediumet e “pavarura” elektronike të Bujanocit “Titulli.com” dhe “Bujanoci.info” të cilët, sot, kanë publikuar një lajm “sensacional” se “PVD do t’i  bashkëngjitet koalicionit aktual në Bujanocit”. PVD, vlerëson se ky akt i vrazhdë i thyerjes drastike të etikës së informimit i përket metodave... 

Partia për Veprim Demokratik – Bujanoc: SHIZOFRENIA E PUSHTETIT

Partisë për Veprim Demokratik Dega në Bujanoc Kumtesë SHIZOFRENIA E PUSHTETIT Se marrëzitë e pushtetit lokal në Bujanoc nuk kanë të ndalur dëshmojnë edhe përjashtimet e reja të shqiptarëve nga marëdhënia e punës në komunë. Kësaj radhe në shënjestrën e hakmarrjes së pushtetit lokal në Bujanoc janë dy ekonomist shqiptarë, me përvojë disavjeçare në aplikimin e profesionit... 

REAGIM I GRUPIT TË KËSHILLTARËVE TË PVD-SË KUNDËR MASAVE HAKMARRËSE TË PUSHTETIT MULTIETNIK

Pas shkarkimit abuzues të drejtorëve të ndërmarrjeve në formën e inkuizicionit, pushteti multietnik i komunës së Bujanocit, ka vazhduar, me largimin nga puna të punëtorëve shqiptarë nga ndërmarrjet dhe institucionet komunale, të punësuar gjatë vitit të kaluar dhe fillimit të këtij. Arsyetimi i kumtuar nga pushteti lokal, shumë shpesh, për tejkalimin e buxhetit, duket se po e merr... 

Partia për Veprim Demokratik-Medvegjë: KOMUNIKATË

Partia për Veprim Demokratik Dega: Medvegjë 20.6.2012 KOMUNIKATË /për të gjitha mediat vizuele, elektronike, të shkruara etj/ Nëpërmjet kësaj komunikate Ju njoftojmë se më 24 qershor 2012 e diel, mbahen votimet për Asamblenë Komunale në Medvegjë. Nga mediumi juaj kërkojmë që t’i jipni një hapësirë informimi votuesve të Medvegjës që gjenden përkohësisht të vendosur në Republikën... 

PVD në Bujanoc ka siguruar 9 ulëse në Kuvendin Komunal dhe njeh rezultatet e zgjedhjeve lokale të 6 majit

PARTIA PËR VEPRIM DEMOKRATIK   DEGA NË BUJANOC K U M T E S Ë  PËR  OPINION   Kryesia e Degës duke shqyrtuar zgjedhjet e dielës së 6 majit  dhe rezultatet e marra nga Komisioni lokal zgjedhorë, konsideron të rëndësishëm faktin që ka ruajtur 4 mijë votues në krahasim me 5400 sa ka pasur në zgjedhjet e vitit 2008 dhe me këtë ka siguruar 9 ulëse në Kuvendin Komunal.. Kryesia... 

PVD para ndërtesës së Kuvendit Komunal në Preshevë, përmbylli fushatën elektorale për zgjedhjet e 6 majit

Partia Për Veprim  Demokratik gjatë orëve të pasdites së sotme në mënyrë solemne përpara ndërtesës së Kuvendit Komunal në Preshevë, përmbylli fushatën elektorale për zgjedhjet e 6 majit. Tubimi i sotëm u hap me intonimin e himnit kombëtarë e që  më pas moderatorët bënë hapjen e programit me prezantimin e 38 kandidatëve potencial për këshilltarë që u krijuar ambient festiv... 

Fushatën parazgjedhore Partia për Veprim Demokratik e vazhdoi të shtunën në Bashkësinë Lokale në Tërrnavë

Para fillimi të tubimit kryetar PVD- së Riza Halimi njëherit edhe bartësi i listës dha një prononcim për media me çrast kritikoi pushtetin aktuale për qeverisje të dobët. Zoti Halimi tha se me keqardhje konstatoj se qysh në vitin 2003 në Tërrnavë janë asfaltuar dy hyrje që patë mbetur vetëm një kilometër që arteria kryesore e Tërrnavës të asfaltohet dhe mjerisht po shohim sërish... 

Partia për Veprim Demokratik e hapi mbrëmë tubimin në Bashkësinë Lokale në Raincë

Voto numrin 6 Për Ndryshime Pozitive’ ishte kjo motoja që Partia për Veprim Demokratik e hapi mbrëmë tubimin promovues të kandidatëve për këshilltar në Bashkësinë Lokale në Raincë. Arsim Qazimi kandidat për këshilltar para shumë banorëve të këtij fshati foli për qeverisjen e dobët të komunës si dhe shpalosi programin për realizimin e themelimit dhe ndërtimit të entit parashkollorë... 

PVD fushatën e saj për zgjedhjet e 6 majit dje e ka vazhduar në njësitë numër 6, 7, 10 dhe 11

  Kandidatët për këshilltar të mundshëm nga Partia për Veprim Demokratik mbrëmë para shumë simpatizuesve prezent nga njësitë numër 6, 7, 10 dhe 11 kanë shpalosur programin parazgjedhorë. Kandidati Idriz Rashiti nga njësia numër 7 theksoi se të jesh këshilltar nga ky subjekt është privilegjë dhe njëherit edhe obligim. Ai nuk la pa kritikuar pushtetin aktual për dobësitë... 
© 2017 KosovaLindore – Portal Informativ · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress