Home » RD

RD

Miratocë – Mustafa: Identiteti kombëtarë në Serbi edhe më tutje po mbetet mollë e ndaluar për shqiptarët

Miratocë – Mustafa: Identiteti kombëtarë në Serbi edhe më tutje po mbetet mollë e ndaluar për shqiptarët

Tet. 18 | Për të realizuar aspiratat e kahmotshme të shqiptarëve autokton duhet unitet politik, më të bashkuar se kurrë tani janë shqiptarët në koaliconin Shqiptarët e bashkuar me pesë parti politike. Kryetari I PDSH-së, Ragmi Mustafa në Miratoc...

RD ka mbajtur tubimin qendrorë dhe njëherit përmbyllës për zgjedhjet lokale të 6 majit

RD ka mbajtur tubimin qendrorë dhe njëherit përmbyllës për zgjedhjet lokale të 6 majit

Maj. 3 | Një numër i madh i simpatizantëve të RD kanë mbushur sallën e madhe të shtëpisë së kulturës ku në mënyrë solemne është bërë prezantimi i kandidatëve për këshilltarë. E atmosfera festive e këtij tubimi është përcjell me muzikë...

Rilindja Demokratike ka hapur sot zyrtarisht fushatën elektorale

Rilindja Demokratike ka hapur sot zyrtarisht fushatën elektorale

Pri. 19 | Rilindja Demokratike ka hapur sot zyrtarisht fushatën elektorale ku ka prezantuar 38 kandidatët e mundshëm për këshilltarë si dhe ka bërë shpalosjen e programit të saj. Në mënyrë solemne janë pritur të gjitha kandidatët, por kulminacioni...

RD gjatë ditës së nesërme do të bëjë shpalosjen e programit zgjedhor për zgjedhjet lokale të 6 majit

RD gjatë ditës së nesërme do të bëjë shpalosjen e programit zgjedhor për zgjedhjet lokale të 6 majit

Pri. 18 | Rilindja Demokratike në Preshevë gjatë ditës së nesërme do të bëjë shpalosjen e programit zgjedhor për zgjedhjet lokale të 6 majit. Në këtë tubim promovues do të bëhet edhe prezantimi i kandidatëve potencial për këshilltar të Kuvendit...
© 2012 KosovaLindore – Portal Informativ · RSS · Designed by Kosovalindore · Powered by wordpress