Home » Vatra

Vatra

Kandidati i Lëvizjes Vatra ndër më të votuarit në Anamoravë

Kandidati i Lëvizjes Vatra ndër më të votuarit në Anamoravë

Qer. 15 | Avdil Halimi, kandidat për deputet në listën e koalicionit LDK-VATRA është një nga kandidatët më të votuar me 2550 vota në listën e koalicionit vetem në Gjilan. Ne ndihemi krenar që kandidati ynë erdhë nga mërgata, nga Zvicrra, dhe vetëm...

Florida Maliqi u zgjodhë kryetare e Forumit të Gruas në Lëvizjen Qytetare Vatra

Florida Maliqi u zgjodhë kryetare e Forumit të Gruas në Lëvizjen Qytetare Vatra

Pri. 1 | Në kuadër të përgaditjeve për zgjedhjet lokale të cilat pritet të mbahen sipas kalendarit, me 29 tetor ose me 5 nëntor të këtij viti, në bazë të ligjit, Lëvizja Qytetare ”Vatra” në Gjilan po vazhdon pareshtur me aktivitete,...

Vatra -një institucion shëndetësorë të emërtohet “Ilaz Selimi”

Vatra -një institucion shëndetësorë të emërtohet “Ilaz Selimi”

Mar. 17 | ”Doktor Ilazi.” Ky ishte emri me të cilin shqiptarët nga Gjilani, Presheva, Bujanoci e Medvegja e njihnin Ilaz Selimin. Malësia e Bujanocit ka kontribuar për shqiptarët e Kosovës në shumë sfera të jetës përmes veprimtarëve të...

Qytetarëve që u janë pasivizuar dokumentet në sërbi le të lajmërohen tek ‘’Vatra’’

Qytetarëve që u janë pasivizuar dokumentet në sërbi le të lajmërohen tek ‘’Vatra’’

Shk. 27 | Shumë qytetarë që jetojnë në Gjilan të dëbuar nga Presheva,Bujanoci e Medvegja, të cilët kishin dokumente-shtetësi të sërbisë, nga viti 2012 kanë filluar të pasivizohen dhe të ç’regjistrohen dhe me shumë vështirësi kanë arritur...

Për nderë të festës së pavarësisë së republikës së Kosovës, Lëvizja Qytetare Vatra ka nderuar me mirënjohje 28 aktivistë të çështjes kombëtarë me prejardhje nga Presheva, Bujanoci dhe Medvegja

Për nderë të festës së pavarësisë së republikës së Kosovës, Lëvizja Qytetare Vatra ka nderuar me mirënjohje 28 aktivistë të çështjes kombëtarë me prejardhje nga Presheva, Bujanoci dhe Medvegja

Shk. 20 | Veprimtarë të cilët edukuan breza liridashëse dhe me trupin e shpirtin e tyre kontribuan për krijimin e Republikës e Kosovës. Ky aktivitet tashmë është kthyer në traditë, ku çdo vit Lëvizja Qytetare Vatra nderon ata që kontribuan në shtetëndërtimin...
© 2017 KosovaLindore – Portal Informativ · RSS · Designed by Kosovalindore · Powered by wordpress