Home » Teknologji

Mbreti i ri i hiperveturave

Me më shumë se 1000 kuajfuqi dhe me pako të lehtë, Mercedes-AMG premton se Project One do të ofrojë performanca si të bolidëve të Formula One Me Project One, Mercedes-AMG ka dalë në krye të hiperveturave. Me më shumë se 1000 kuajfuqi dhe me pako të lehtë, Mercedes-AMG premton se Project One do të ofrojë performanca si të bolidëve të Formula One. Ky automobil mund të përshpejtojë... 

Ing. GJON BISHA, NË ARRITJET TEKNOLOGJIKE BOTËRORE

Dr.Zef Mulaj  Marche, Ankona -Itali Në foto: Ing. Gjon Bisha, duke marrë diplomën… Këto  ditë,  në faqet  e informacionit industrial të  Europës  dhe të Shteteve të Bashkuera,  gjejmë  emrin e shqiptarit  Gjon Bisha, me origjinë nga  Vau i  Dejes-  Shkodër,  me  banim dhe  me punë  në Itali. Mbaroi studimet në Universitetin Politecnica delle Marche, në Ankona, ... 
© 2017 KosovaLindore – Portal Informativ · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress