Home » Lajme » Daçiq: është vërtetuar se ka ardhë deri tek zvoglimi i numrit të azilantave

Daçiq: është vërtetuar se ka ardhë deri tek zvoglimi i numrit të azilantave

Ministri i punëve të brendshme të Serbisë Ivica Daçiq gjatë vizitës së tij në Belgjikë, ka thënë në Bruksel është vërtetuar se ka ardhë deri tek zvoglimi i numrit të azilantave, mirëpo numri i tyre është ende i madh në krahasim me kohën para liberalizimit të vizave. Daçiq ka deklaruar se do të mbetet edhe më tej kontrollimi i përforcuar i daljes nga shteti dhe se do të ndryshohet ligji me të cilin do të denohen ata që keqpërdorin të drejtën për azil. “Ekziston mundësia që qytetarëve që i refuzohet azili, do të jenë në listë dhe atyre do ti ndalohet hyrja në të gjitha shtetet e Evropës, çka do të thotë se ata që keqpërdorin të drejtën për azil më nuk do ti shpaguhet kjo” ka thënë Daçiq pas vizitës së tij dje që i ka bë Belgjikë.

RTV Presheva

Perhaps you’ve heard the saying, if you don’t have a plan for them, they’ll have one for you hear post

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch