Home » Kulturë, Lajme, Vendore » DEBAT PUBLIK, ME TEMËN: “DIVERSITETI FETAR DHE NDIKIMET E HUAJA NDËR SHQIPTARË”

DEBAT PUBLIK, ME TEMËN: “DIVERSITETI FETAR DHE NDIKIMET E HUAJA NDËR SHQIPTARË”

N J O F T I M

                         

Shoqata për Trashëgimi dhe  Krijimtari Kulturore e Luginës së Preshevës, me seli në  Preshevë

                          

O R G A N I Z O N 

 

DEBAT PUBLIK, ME TEMËN: “DIVERSITETI FETAR DHE NDIKIMET E HUAJA NDËR SHQIPTARË”

 

Koha dhe vendi i mbajtjes: e enjte, më 12 prill 2018, ora 17, në sallën e Kuvendit komunal në Preshevë.

Pjesëmarrës në Tryezë: Të gjithë atyre që u intereson tema e debatit publik.

Panelist kryesor i debatit publik: Prof. dr. Nebi Islami nga Presheva, jeton dhe vepron në Prishtinë.

Kontakti: Xhemaledin Salihu, tel. 017.660-676 dhe 063 8771423

Qëllimi i Debatit publik: Shqyrtimi dhe trajtimi shkencor i temës së lartëpërmendur.

Debati publik do të jetë i hapur për të gjithë, që pas ligjërimit,direkt të marrin pjesë në diskutime, sygjerime, në pyetje për ligjëruesin

 

Preshevë, më 10 prill 2018

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch