Home » Kulturë, Lajme » Doli nga shtypi vëllimi më i ri “Fusha e heshtjes” i shkrimtarit Avni Azizi

Doli nga shtypi vëllimi më i ri “Fusha e heshtjes” i shkrimtarit Avni Azizi

Sot, doli nga shtypi vëllimi poetik “Fusha e heshtjes” i shkrimtarit Avni Azizi. Botues i këtij libri është Fondi Për Letërsi Art e Kulturë “Brezi  ‘81”

Promovimi i kësaj vepre do bëhet në qytetin e Cyrih të Zvicrës me datë 22 qershor 2019, (e shtunë), nga ora 17:30 në adresën:  8004 Zürich, Strassburgestrasse 11, Kati i gjashtë

Si dhe të nesërmen me datë 23 qershor 2019 ( e diel) në qytetin internacional të Gjenevës, në ora 14:00 në adresën Rue des Savoises 15, 1205 Genève. Salle Mahatma Gandhi La Maison Internationale des Associations

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch