Home » Lajme, Vendore » Dr. Blerim Saqipi mbron disertacionin e doktoraturës në Arsim

Dr. Blerim Saqipi mbron disertacionin e doktoraturës në Arsim

Dissertation: 27.3. M.Ed. Blerim Saqipi (Faculty of Education, Education)

Dr. Blerim Saqipi nga Fsh. Rahovicë Komuna Preshevë, Profesor i gjuhës Angleze pran Fakultetit të Edukimit në Prishtinë, mbron disertacionin e doktoraturës në Arsim me titull “Zhvillimi i profesionalizmit dhe identitetit të mësuesve të arsimit të mesëm dhe reformat në shkallim të lartë – në rastin e Kosovës”. Mentori: Profesor Emeritus Sheelagh Drudy (University College Dublin) dhe zëvendësuesi Profesor Tuula Asunta (University of Jyväskylä).

Foto nga mbrojtja e disertacionit

Jyväskylä, Finland, 27 Mar 2014

Dr Blerim Saqipi -1

Dr Blerim Saqipi -2

Dr Blerim Saqipi -3

Dr Blerim Saqipi -4

Dr Blerim Saqipi -6

Dr Blerim Saqipi -7

Dr Blerim Saqipi -8

Dr Blerim Saqipi

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch