Home » Lajme » Dr. spc. Ryva Azizi stomatologe i fton fëmijë parashkollor që të jenë të rregullt në kontrollimin e dhëmbëve

Dr. spc. Ryva Azizi stomatologe i fton fëmijë parashkollor që të jenë të rregullt në kontrollimin e dhëmbëve

Që nga fillimi i vitit 2011 është marrë  planprogrami për këtë vit nga ministria e Arsimit në Beograd,që në kuadër të tij përveq kontrollave të tjera të rregullta që i kanë fëmijët parashkollor në këto hyjnë edhe fëmijët që kanë lindur në vitin 2010.

Sipas Dr. spc. Ryva Azizi stomatologe në Shtëpinë e Shëndetit në Preshevë këta fëmijë ftohen që të jenë të rregullt në kontrollimin e dhëmbëve.

Ndërkaq përveq fëmijëve të vegjël është paraparë edhe kontrolli për fëmijët e vitit 2008.

Në fund mjekja në fjalë fton të gjithë prindërit qe ta rrespektojnë këte rregull dhe ti sjellin fëmijët në kontrollimin e dhëmbëve.

One Response

  1. Dmitry thotë:

    U bebneb gati dy vite qebkur Shmizllat janeb vendosur neb ssihhen Maqedonia. Skulpturat teb cilat u desh teb promovojneb njeb kultureb urbane teb qytetit teb Shkupit, atebboteb hasebn neb kundebrshtim me vlerat antikizuese qeb qeveria maqedonase promovonte, si dhe neb anebn tjetebr artistebt teb cilebt deklaronin se nuk pebrmbajneb asnjeb vlereb artistike. E njejta gjeb tani ndodh me projektin Shkupi 2014 .

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress