Home » Rajonale » Ekipi i lehtësuesit Robert Cooper, e ka ndarë mendjen për fusnotën

Ekipi i lehtësuesit Robert Cooper, e ka ndarë mendjen për fusnotën

Versioni i publikuar ditë më parë nga “Koha Ditore” po rezulton final. Kosova do të paraqitet në nisma ndërkombëtare vetëm me emër dhe një fusnotë ku përmendet Rezoluta 1244 dhe Opinioni i GJND-së. Burime në Bruksel kanë bërë të ditur për gazetën se Serbia është pajtuar me këtë version dhe tash mbetet presioni te pala kosovare. Burimet në Bruksel kanë bërë të ditur se Gjermania ka mbetur e izoluar në kundërshtimin për t`i dhënë Serbisë statusin kandidat për anëtarësim në BE. Sipas të njëjtave burime Austria është tërhequr pasi që, siç thonë diplomatët, edhe kundërshtimi në dhjetor i Austrisë ka qenë aksidental.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress