Home » Kulturë, Lajme » Emine Hoti del me librin e saj të radhës të titulluar “TË GJITHË FËMIJËT JANË ENGJËJ”

Emine Hoti del me librin e saj të radhës të titulluar “TË GJITHË FËMIJËT JANË ENGJËJ”

Emine Hoti, anëtare e Kryesisë së Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë “Papa Klementi XI Albani”, Suedi, (SHSHASHS) del me librin e saj të radhës të titulluar “TË GJITHË FËMIJËT JANË ENGJËJ”.

Urimet më të përzemërta nga SHSHASHS, për punën dhe veprimtarinë e saj, që nuk po din të ndalur. Po ashtu vlerësojmë lartë recensionin e shkrimtarit tonë të madh Z. Viron Kona, anëtar nderi i SHSHASHS-së. 

Bashkangjitur në link e keni recensionin e z. Kona.

https://www.botasot.info/kultura/1352940/te-gjithe-femijet-jane-engjej/

Në emër të SHSHASHS,

Hysen Ibrahimi, Kryetar.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch