Home » Lajme, Vendore » Feniks: U R I M E FITËR BAJRAMIN…

Feniks: U R I M E FITËR BAJRAMIN…


                 U R I M E

          FITËR BAJRAMIN…

 

Në emër të Shoqatës së Shkrimtarëve “Feniks”, Luginë e Preshevës dhe në emrin tim personal, ua uroj të gjithë besimtarëve shqiptar të konfesionit islam festën e Fitër Bajramit, duke dëshiruar që këtë festë ta kalojnë në frymën e solidaritetit,  dashurisë familjare  si dhe përkushtimin e pakufishën për çështjen kombëtare.

Uroj që këtë festë ta kaloni në mesin familjar, në mesin e miqve dhe shoqërisë së gjerë, duke mos i harruar as anashkaluar shtresën e përvuajtur sociale e cila ka ngelur në mëshirën e kohës pa përkujdesje të duhur as shoqërore e as institucionale.

Andaj Urime Festën e Fitër Bajramit…

 

Bilall Maliqi, kryetar

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress