Home » Lajme, Vendore » Festohet 28 Nëntori në Preshevë e Bujanoc duke vendosur Flamurin Kombëtarë në godinat e Komunave respektive dhe të Këshillit Nacional Shqiptarë – video

Festohet 28 Nëntori në Preshevë e Bujanoc duke vendosur Flamurin Kombëtarë në godinat e Komunave respektive dhe të Këshillit Nacional Shqiptarë – video

Flamuri mbi Luginë

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress