Home » Lajme » Fondi Humanitar 100 Shtëpi për Luginen e Preshevës

Fondi Humanitar 100 Shtëpi për Luginen e Preshevës

Kan përfunduar gjitha parapregaditjet për Gala bramje që dotë mbahet
më 28.09.2013 prej ores 20.15 dhe do interpretohet drejt për së drejti
në RTK.

– Këtu keni dhe lajmin e fundit për këtë mbrëmje.

– Falemnderojmë të gjitha Mediet, për mbështetjen e e projektit të
Fondit Humanitarë me moton, Të ndërtojmë, Të shpëtojmë, Të
parandalojmë, të ndërtojmë 100 Shtëpi për Preshevën, Bujanocin, dhe Medvegjën.

 
Kryesia e fondit / Kryetari

Xhelal Memeti

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress