Home » Lajme, LR-PDSH, Vendore » Forumi Rinor i LR-PDSH-së zgjedh kryetarin e saj

Forumi Rinor i LR-PDSH-së zgjedh kryetarin e saj

Rinia e Lëvizjes për Reforma të Partisë Demokratike Shqiptare sot në selinë e saj pati takim me anëtarët e kryesisë së këtij forumi, aktivistë dhe kryetarët e nëndegëve.

Në këtë mbledhje Forumin Rinor të LR-PDSH-së deri në kuvendin zgjedhor të partisë do ta udhëheqë Suejb Musliu, student i administratës publike.
Gjithashtu ky forum mori instruksionet për punën që i pret gjatë fushatës zgjedhore të 24 dhjetorit.

Nga shërbimi për informim i LR-PDSH-së

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch