Home » Lajme, Vendore » Ftesë nxënësve të interesuar për studime në Universitetin e Prishtinës të cilët nuk mundën të regjistrohen në afatin e parë dhe të dytë

Ftesë nxënësve të interesuar për studime në Universitetin e Prishtinës të cilët nuk mundën të regjistrohen në afatin e parë dhe të dytë

 Stema e PreshevesI N F O R M A T Ë

Në bazë të shumë kërkesave të nxënësve të interesuar për studime në Universitetin e Prishtinës, të cilët nuk mundën të regjistrohen në afatin e parë dhe të dytë, për arsye të limitimit të Kuotave për Preshevën,

I bëjmë thirrje të gjithë atyre që të lajmërohen deri ditën e Premte në Kabinetin e Kryetarit të Komunës që të evidentohen, e më pastaj në rrugë institucionale të i drejtohemi me kërkesë organeve kompetente në Prishtinë për shqyrtimin e mundësisë së regjistrimit nëpër fakultete përkatëse të gjithë të interesuarve.

 

NJOFTON KABINETI I KRYETARIT, PRESHEVË

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress