Home » Lajme » Gjatë ndeshjes Rusi-Serbi: Rusët brohorasin “Kosova është Serbi”

Gjatë ndeshjes Rusi-Serbi: Rusët brohorasin “Kosova është Serbi”

Para ndeshjes futbollistike mes reprezentacioneve të Rusisë dhe Serbisë janë kënduar himnet, ndërsa tifozët në stadiumin e Lokomotivës në gjuhën ruse kanë brohoritur: “Kosova është Serbi”! Ndeshja miqësore ka përfunduar me fitoren e rusëve 1-0. Në tribuna është vërejtur edhe një flamur i madh, i cili nxjerrë në pah miqësinë midis popullit rus dhe atij serb. 

“Populli rus është shumë afër me atë serb, e flasin pothuajse të njëjtën  gjuhë, si populli ynë. Me kalimin e kohës kjo lidhje duhet të përforcohet edhe më shumë, që në të ardhmen të jemi edhe më të afërt”, tha para takimit selektori i Serbisë, Vladimir Petroviç – Pizhon.

H.H

From there, I found a excellent list called state testing ideas to take the stress https://pro-essay-writer.com/ away from the blog wise guys teaching resources

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch