Home » Lajme » Hapet panairi i librit “Gjilani 2011”

Hapet panairi i librit “Gjilani 2011”

Solemnishtë është hapur sot panairi i librit “Gjilani 2011”. Organizatotë të panairit janë biblioteka rajonale “Fan Noli” nga Gjilani, ndërsa mbahet nën patronatinë e kryetari të Gjilanit Qemal Mustafa, dhe me mbështetje të ministrisë së kulturës pranë qeverisë së Republikës së Kosovës.

 

Panairi i Librit “Gjilani 2011” u hap sot në Gjilan me një solemnitet rasti në pranin e një numri të madhë të dashamirësve të librit. Organizatorë të panairit janë biblioteka rajonale “Fan Noli” në Gjilan, Ars Klubi “Beqir Musliu” në Gjilan, nën patronatinë e kryetarit të Komunës së Gjilanit Qemal Mustafa, si dhe me mbështetjen financiare nga ministria e kulturës së Republikës së Kosovës. Në fillim të pranishmit i përshëndetën Shefki Osmani – drejtor i bibliotekës rajonale “Fan Noli” në Gjilan, Dr. Sali Bashota – drejtor i bibliotekës kombëtare dhe univerzitare në Prishtinë, dhe kryetari i komunës së Gjilanit Qemal Mustafa. Në përshendetjen e tij Mustafa, theksoi se ky manifestim kulturor është një gjë e veçantë për Gjilanin.

Panairin “Gjilani 2011”, e shpalli të hapur akademik Rexhep Qosja, i cili në fjalën e rastit e theksoi rëndësinë e madhe të fjalës së shkruar.

Në panairin e librit, me një shtand të veçantë, shoqata e shkrimtarve “Feniks” nga Presheva, prezantoi botimet e ndryshme, të autorëve të Luginës së Preshevës. Kryetari i shoqatës Bilall Maliqi, theksoi se shoqata në mënyrë të denjë e paraqet krijimtarinë artistike e shkencore të autorve të Preshevës, Bujanocit, dhe Medvegjës.

Në panairin e sivjem marrin pjesë mbi 50 shtëpi botuese nga të gjitha trojet shqiptare, Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, dhe Lugina e Preshevës.

This will prevent teens under view my story, you can further protect your teen’s privacy by choosing the custom setting, which will allow you to choose specific people even within the friend over at the service group who can view your teen’s snaps

One Response

  1. Janaira thotë:

    chigwell_shell / 29 gusht 2011 WOW kaq shumeb pytjee lol ok, JO sigurimit do teb paguajeb pebr vacinations ose neutering. Vacs do teb kushtojeb rreth 50 a3 pebr njeb kurs teb ploteb dhe neutering do teb jeteb rreth 50 a3 pebrsebri. Kam shumeb dyshime Mums mikut tuaj do teb kishte ateb vacinnated por kontrolloni Ai mund teb trajtohen me vijebn e pareb dhe tani ai do teb duhet teb worrmed ​​shumeb. Ai ebshteb shumeb i ri qeb do teb lejohen jashteb ende, provoni dhe pebr teb mbajtur ateb neb pebr aq koheb sa teb jeteb e mundur. Sigurohuni qeb ju keni disa postimet e para pebr teb pebr t’u pebrdorur. Nebse ai fillon kruarje neb gjebra teb tjera teb hequr teb thoteb JO dhe teb marrin ateb neb postin e tij. Mirco-chipping bebhet nga vet tuaj, neb lidhje me a3 25. Mireb qeb teb keteb bebreb ateb kur ai ebshteb neutered. Good luck … … .. Pebrgjigje

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch