Home » Lajme » IN MEMORIAM: QEMAL B. ISMMAILI

IN MEMORIAM: QEMAL B. ISMMAILI

Krysia e Fondi Humanitar të Kosovës Lindore – Preshevë,Bujanoc,Medvegjë në
Zvicër, me keqardhje, njofton anëtarësinë e gjërë, miqtë, simpatizantët, se ditë më      parë ndërroi jetë anëtari i kësaj kryesie z.Qemal B.Ismaili.

I ndjeri Qemal ishte anëtar i përkushtuar ikëtij fondi që nga ditët e para duke përkrahur çdo aksion me kontributin e vet personal. Posaçërisht dallohej ne aktivitet gjatë aksioneve tradicionale të fondit;;Nëntori solidar…, për familjarët e jetimët e dëshmorëve dhe invalidëve e luftës e skamnore“.

Në kuvendin e V (pestë) të fondit, me 15.03.2009 Qemali zgjedhet anëtar i kryesisë,

ku mbeti deri në përfundimin e tij të kësaj jete. Edhe këtu, si anëtar i kryesisë, kreu detyra të ndryshme me rëndësi për fondin, duke shpërndarë kontributet e grumbulluara në vendlindje familjarëve e jetimëve të dëshmorëve, invalidëve të luftës, skamnorëve e të tjera.


Qemali jo vetëm që vet e kuptoi mirë programin dhe karakterin e fondit, por edhe shum bashkëatdhetarëve të tjerë mërgimtarë u sqaroi shumë drejt atë.

Me këtë rast kryesia e fondit, familjarëve të Qemalit të ndjerë, anëtarësisë së gjërë të fondit, miqve dhe të gjithë atyre që atë e njohën, u shprehë ngushllimet më të sinqerta.

However, when their father did not take the case seriously in fact, used some extremely racist and negative language of his own knudsen felt he had no other choice than to turn to social media phone tracker using www.besttrackingapps.com/ and shed light on the situation

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress