Home » Kulturë, Lajme » Instituti i Librit dhe i Promocionit çelim ekspozitën fotografike

Instituti i Librit dhe i Promocionit çelim ekspozitën fotografike

Të nderuar miq dhe bashkëpunëtorë,

INSTITUTI I LIBRIT DHE I PROMOCIONIT (ILP) – Tiranë

dhe

HUMAN – Pejë, Kosovë

mbështetur nga

DRIN CORDA & DRIN RIVER BASIN

Ju njoftojmë se

të hënën / 7 shtator 2020 / ora 11:00 / në mjediset e Qendrës Rinore ARKA / në qytetin e Shkodrës

çelim ekspozitën fotografike

BIODIVERSITETI PËRMES FOTOGRAFISË

ku do të ekspozohen 80 fotografi dhe 20 ilustrime

të realizuara nga 10 fotografë dhe piktorë nga Shqipëria dhe Kosova

të një sërë specieve, dhe ekosistemit të këtij liqeni në bazenin e Drinit

Ekspozita do të qëndrojë e hapur dy javë, deri të hënën dt. 21.09.2020.

Jeni të mirëpritur ta vizitoni!

Ta duam Planetin, duke nisur nga pragu i shtëpisë sonë!

Për një Drin të pastër e plot jetë!

Të gjithë së bashku të festojmë Ditën e Drinit, duke reflektuar përgjegjësi.Të zbatojmë rregullat e domosdoshme të mbrojtjes nga Covid-19!
Me respekt për Ju!

————–

Irena Toçi

Drejtore e Përgjithshme

Instituti i Librit dhe i Promocionit

Rruga “M. Gjollesha”

K.P.1420
Tiranë – Albania

Cel. ++355 68 20 677 11
Tel. ++355 422 40 116


irena.toci@gmail.com

instituti.libri.promocioni@gmail.com www.institutilibripromocioni.alFacebook: Instituti i Librit dhe i Promocionit
www.festivaliletrar.al

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch