Home » Opinione » JV: ISH-KOMANDANTI I UÇPMB-së SHKROI NJË LIBËR

JV: ISH-KOMANDANTI I UÇPMB-së SHKROI NJË LIBËR

Orhan Rexhepi, njëri nga ish-Komandantët e Ushtrisë Çlirimtare të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit, botoi një libër, në të cilën konstaton se të gjithë popujt Europian rrjedhin nga Shqiptarët, përkatësisht nga paraardhësit e tyre Dardanët. Ky udhëheqës i Lëvizjes Kombëtare Shqiptare, i cili për një kohë të gjatë ishte nën-kryetar i Kuvendit të Preshevës, thotë se kësaj here iu ka rrekur edhe Shkencës, sepse sipas tij në libër ai i citon rreth 700 Studiues Europian dhe Botëror, mes tyre edhe 55 Studiues Serb, gjë që sipas fjalëve të tij ka nxjerrur dëshmi të pakundërshtueshme se Civilizimi Europian rrjedh nga TROJA, në Azi të Vogël.

Libri “PELLAZGO-DARDANËT NGA ATLANTIDA DERI NË HËNË” është botuar në 500 kopje dhe është shtypur në Vranjë.

Autori I. M.

———————————————–

Bivši komandant OVBMP napisao knjigu

Autor I.M. Izvor Južne vesti | PREŠEVO

Orhan Redžepi, jedan od bivših komandanta Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe, izdao je knjigu u kojoj tvrdi da svi narodi Evrope potiču od Albanaca, odnosno njihovih predaka Dardanaca. Ovaj lider Nacionalog pokreta Albanaca iz Preševa, koji je dugo vremena bio na funkciji podpredsednika skupštine Preševo, kaže da je ovoga puta reč dao nauci jer navodno u knjizi citira oko 700 evropskih i svetskih naučnika, među njima i 55 srpskih, čime je prema njegovim rečima ponudio neoborive dokaze da evropska civilizacija potiče iz mesta Troja u Maloj Aziji. Knjiga “Pelazgo-Dardanci od Atlantide do Meseca” izdata je u tiražu od 500 primeraka. Knjiga je štampana u Vranju.

17.05.2012

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress