Home » Lajme » Ka filluar sot realizimi i projektit për deminimin, pastrimin e minave për lokacionin e fshatit Bushtran

Ka filluar sot realizimi i projektit për deminimin, pastrimin e minave për lokacionin e fshatit Bushtran

Ka filluar sot realizimi i projektit për deminimin, pastrimin e minave për lokacionin e fshatit Bushtran, donacion ky nga Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë, nëpërmjet organizatës Ndihma e Popullit Norvegjez, kurse projekti është mbështetur nga Qendra për deminim e Republikës së Serbis. Pjesëmarrës ditën e sotme ishte edhe ambasadori I mbretërisë norvegjeze në Beograd, përfaqësues të organizatës ndihma e popullit norvegjez, të ministrisë së jashtme të norvegjisë, kryetari I komunës së Preshevës, përfaqësues të minsitrisë së brendshme të policisë si dhe shumë qytetarë të fhashtit Bushtran. Ndërsa para disa viteve po në terenin e fhsatit Bushtran, kanë ndodhur shumë fatkeqësi nga bombat, kurse një fëmijë ka pësuar tragjikishtë duke humbur edhe jetën. Ngjarjen më hollësishtë e rrëfen kryetari I BL Bushtran. Madhësia e projektit që filloi sot do të jetë 198.804 metra katrorë, kurse pas përfundimit të kësaj hapsire, do të vazhdohet me projektet tjera të parapara për deminim.

RTV Presheva

Teenagers are http://cellspyapps.org risk-takers and will want to use their magical devices to explore their sexuality

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress